Каракачанов и Валери Симеонов поискаха оставката на Цветан Цветанов

  • 27 септември 2011 13:28

  • 1714
  • 3
Каракачанов и Валери Симеонов поискаха оставката на Цветан Цветанов
© Интернет

Лидерите на ВМРО-БНД Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и на Националния фронт за спасение на България Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 днес заявиха във
Варна, че искат оставката на вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Според тях това, че той е в отпуска, не е проблем и може да бъде отстранен от длъжността.

Случващото се в страната е реакция на напрежението, натрупвано през последните 20 години, посочи Каракачанов. По думите му у
българите е натрупано усещане за несправедливост, засилвано допълнително от факта, че никой не е е опитал да се пребори с
битовата ромска престъпност.

Лидерът на ВМРО каза още, че циганската престъпност не се преследва, защото чрез ромските т.нар. барони и босове се контролира вотът на този етнос.

Хората искат справедливост, но протестът всъщност трябва да бъде срещу институциите, а не срещу циганските гета или духовните храмове, посочи Каракачанов.

Той подчерта, че проблемът трябва да се реши сега, защото ако затихне, ще избухне с нова по-страшна сила след години.

Редно е Цветанов да подаде оставка като министър, защото не се справи и вместо да си прекрати отпуската и да направи възможното да овладее ситуацията, продължи да ходи по концерти, посочи Каракачанов.

Той отново призова предизборната кампания да бъде прекъсната поне за 24 часа и да се свика Консултативният съвет по национална сигурност.

Последвайте канала на

БТА
1714 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.04.19 | 18:14

3
Тоя пък шестак Каракачанов какви се е размучал! Стига срами ВМРО превърна тази стара патриотична организация на поредния филиал на БКП! Айде отивай при колегата си Първанов, на бунището!

2011.10.09 | 22:32

2
Мисля, че боко тиквата е първият, който трябва да се самонагради като приеме своята собствена оставка "За цялостно творчество в политическия водевил в България" през последните 2,5 години!

2011.09.27 | 18:49

1
Смешници жалки

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини