Красимир Каракачанов: Някой иска да дестабилизира държавата

  • 20 юли 2011 08:04

  • 1562
  • 3
Красимир Каракачанов: Някой иска да дестабилизира държавата
© Булфото

Това заяви в сутрешния блок на БНТ кандидатът за президент на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

В Европа всяка една страна защитава своя интерес и никой не дава другиму нещо безкористно, допълни той.

Каракачанов каза, че съвременният български политик не гледа политиката като на служба на обществото, а като на временно попаднал му келепир.

Взривовете вчера бяха част от предизборната кампания, която вече започна. По време на кампания се правят всякакви маймунджилъци, но това вече е недопустимо, категоричен бе той.

Не знам кой стои зад взривовете, но е ясно, че това са политически атаки. Някой желае да дестабилизира държавата, но по този начин застрашава човешки животи, защото бомбата в клуба на ДСБ е гръмнала в жилищен блок, посочи кандидат-президентът на ВМРО.

Когато виждаш как едно правителство убива частния бизнес, когато премиерът изпраща безработните и социално слабите „да копат картофи“ и сравнява българите с кучето си, тогава президентът трябва да го постави на мястото му. Държавният глава наистина трябва да бъде „бащата на нацията“, уточни той.

Факт е, че българското общество се циганизира, но никой не прави нищо по въпроса. След 20-30 години българите можем да бъдем малцинство в собствената си страна и за това трябва да говори президентът, за терора на монополите над обикновения българин, а не за нови политически проекти, каза още Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1562 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
limon4o

2011.09.28 | 00:36

3
Каракачанов ще успее да накара интелигентните българи да раждат ако се вгледа в своя живот и открие кои са причините да няма две деца или да не е осиновил циганче, което да обърне на българин. Той не е по-различен от останалите интелигентни българи, така че ще му е полезно за каузата срещу демографския срив да се самоанализира.
Демирева

2011.09.24 | 22:21

2
Браво Красе харесваш ми леля.Дано ти да станеш президент.
г

2011.09.24 | 22:21

1
точно ти ли говориш за временен келипир в политиката бе мензис. а кой лижеше на бойко подемтките с чия подкрепа тръгна дебелата кратуна. връщай имотите на вмро щото народа скоро ще те линчува като краставо куче каквото си. боклук

Добави коментар

Водещи новини