Станишев: Искаме да върнем надеждата у хората

  • 30 септември 2011 15:13

  • 1080
  • 5
Станишев: Искаме да върнем надеждата у хората
© Интернет

Голямата задача пред кандидатите на БСП на тези избори е не само да победят, но най-вече с реални стъпки да върнат надеждата и вярата на хората, че България може да бъде по-добра страна.

Това заяви лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на в Добрич.

Дома на техниката в града се оказа тесен, за да побере желаещите да се срещнат с председателя на БСП, който направи истински предизборен маратон в област Добрич.

Свое кратко представяне под аплодисментите на присъстващите направиха арх. Емилия Добрева, кандидат за кмет на Добрич и Петко Петков, кандидат за кмет на община Добричка за шести мандат поред. И двамата изразиха своята увереност в победата на изборите на 23 октомври.

Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на сподели впечатленията си от срещите си през последните месеци с хора от цялата страна. По думите му отчаяние и безизходица се усещат сред повечето българи.

Причината според лидера на БСП е, че те вече не вярват, че управляващите от ГЕРБ ще увеличат пенсиите и доходите, ще се справят с престъпността и ще подобрят условията и начина им на живот.

Станишев изтъкна, че все повече хора виждат, че след 2 години във властта, управляващите единствено ползват лъжата, самохвалството, некомпетентността и страха, за да поддържат мита за предопределеността на своята мисия.

Последвайте канала на

1080 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
владо

2011.10.07 | 23:46

5
Тая надежда към "светлото бъдеще" дет го градихте 50 год. умря отдавна! После си напълнихте джобчета многократно на наш гръб и сега пак звезди ще ни сваляш от небето - това комунистическия кьорсуратлък край няма! Вас вече ви гледахме 70 год. и по - добре не сме станали - пак сме си последни в Европа - не виждам какво ново можеш да ни предложиш - Тройната ограбителница мисля достатъчно краде ,прави заминки, назначава само бивши агенти и доносници на ДС на важни държ. постове - пак това ли ще ни предложиш?Мерси , не щем , гледай си там бабичките ,те поне ти се радват; другите ни остави, никой вече не вярва на комунистически кьорфишеци! ИМА КОМУНИСТ - ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!
Rosen

2011.10.07 | 23:45

4
СерГЕЙ ако иска да върне надеждата треба да умре по скоро!!!
Щял да върне надеждата на хората...

2011.10.07 | 23:45

3
Надеждата в кво бе украински чифутин мазен и охранен и дебелокож? - Надеждата в "светлото бъдеще на комунизма" както проповядваха червените изроди десетилетия наред. Що не си обереш парцалите и се върнеш в родината си бре чучуло и марионетка жалка.... МАРШ В УКРАЙНА !!!
feri

2011.10.07 | 16:03

2
pocti byahte uspeli vkarahte biznesa i jivota bese trignal narodite jiveyat crez nego asvetat virvi napret a ne nazat nie sme coveci ane nacio nalnosti vseki jivee do edno vreme isi otiva ot toya svit horata go znayat i za tova mectayat da imat malko po lek jivot

2011.10.07 | 16:03

1
Трудна задача, Серж, особено докато лица като Р. Овч. още ги дундуркате в хилядолетната вещица БКП! Проектът ви герб се скапва като лански сняг на пролетно слънце! Мислете му, идват трудни времена за всички политически тунеядци-Антибългари!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини