Станишев: Борисов да пререже лентата на НДК

  • 29 септември 2011 19:43

  • 3411
  • 16
Станишев: Борисов да пререже лентата на НДК
© Интернет

БСП отива на предстоящите избори не просто, за да се пребори за първенство, а с мисия.

„Защото ги боли, защото хората са без перспектива и се отчайват, а това не е приемливо”, каза председателят на БСП при откриването на предизборната кампания в Балчик.

Станишев изрази своята гордост от издигнатите кандидатури за президентска двойка в лицето на Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в, които ще свършат много добра работа за хората и страната.

От досегашните си обиколки в страната Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е натрупал впечатления, че хората живеят в страх, „защото полицията бездейства”, но подобен страх в нашия век и в Европа е безумие.

Лидерът на БСП коментира и днешното откриване на пречиствателна станция за отпадъчни води от премиера в Балчик, като изтъкна, че в предишното управление тя вече е била отрита и в този ред на мисли предложи на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г „да ходи да открие НДК в София”.

Последвайте канала на

3411 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
slavo

2011.10.02 | 14:28

16
А ти др.Станишев прережи лентата на Бузлуджа.
ЧЕТЕТЕ И РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ

2011.09.30 | 00:21

1
http://bivol.bg/prezidentskoto-semeistvo-s-imoti-za-milioni.html
отрепки жалки

2011.10.02 | 14:28

15
Отрепки като този САТАНиШЕФ и Гоце ПАРАВАНов които са преминали през Москва и промиване на мозъците с психотронни методи са им отстранили от тиквите предателски всяко чувство за отговорност, морал, срам и причинно-следствения закон и вилнеят като някакви "извънземни ангелчета" - винаги прави, винаги най-умни, най-честни, най-безгрешни, най-мъдри, най-най над всички най-вече над всякакви закони и ред. Ненаказуеми! ЗОМБЯСАНИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ ЧОВЕКОПОДОБНИ ИЗРОДИ ЗА КОИТО ЛЕЧЕНИЕ НЯМА! Само ако ги вкарат в някакви трудово-възпитателни роти и им връчат по една лопата и кирка - да строят по 12 часа на ден пътища и заводи за парче хляб.... докато изпукат като въшки ! ЗА ДА РАЗБЕРАТ ОТ КЪДЕ ИДВА ХЛЯБА ТИЯ ДЕБЕЛОСЕРКОВЦИ И СЛОВОБЛУДЦИ ОТВРАТНИ !!!!
Big Boss

2011.10.02 | 14:27

14
Сер-Гей комунистическият ибрикчия нека първо си пререже пъпната връв,а после да дава квалификации. То бива комунистическа наглост,но това наистина минава всички граници. Хората в тази държава трябва най-сетне да разберат,че най-голямото зло в Република България са мръсните комунистически отрепки,които ни мачкат вече 57 години. Българино,събуди се най сетне и упражни конституционното си право на вот!
Markov

2011.10.02 | 14:26

13
Kato gledam komentarite , mnogo te obi4at horata be dp.Stani6ev.... kak ima6 naglosta da se pokazva6 otnovo ?
Az

2011.10.02 | 14:25

11
За жалост обеденлите и останалите без работа а те не са никак малко ще подкрепят комунистите ! Герб се видя че не са стока, само обещания и лентички ! Просто няма за кого да се дава вот ! Това е трагедията ! Няма алтернатива !

2011.10.02 | 14:26

12
Aze, много си префинен така умело да се опитваш да отчайваш Българите, ама да знаеш че в една безизходна ситуация винаги има най-малко три изхода! Не е моя мисъл, не си спомням на кого е! Ти правилно започваш с лентичките на тъпите гербари, обаче ни отвеждаш под кривата круша! Откъде накъде да няма изход за Българите бе, непрокопсанико! Да не би само ГЕРБ и БСП да останаха в България! Ама трябва малко човек да се понапъне, па да се замисли, защо политиците така сладкогласно говорят, а на края в джела немаш пари??????? Защо това е основно правило на всички политици в бългаярия през последните 22 години? И защо българите не могат да имат повече от едно дете, а разни мангалски малцинства се пловят като винени мушички? Защо? Ми защото имаме политически партии, които не защитават Българския интерес, а са го заместили с глобалистки, европейски, атлантически и всякакви други ценности, но не и Български, затова!!!! Друг е въпросът, че ако в България се въведе пряката демокрация, демек, де няма да има нужда от тези предателски политически партии, които сега "представят", а по-точно е да се каже, мамят народа! Да де, ама тогава на много орки-Антибългари в България, ще им окапе Анткибългарския бизнес, та затова я няма пряката демокрация в България! И Боко Тиквата, затова продължава да се опитва да ни успива с лентички, тонове рециклиран асфалт и тъпа партийна логорея!!!!
mitko

2011.10.02 | 14:22

7
А ти какво искаш...?,,Тройна заплата и още утре на хавайските острови,,а,,нали.? Няма да е лошо,,еиииииий колко глупав народ,бреиий!
SHOPA

2011.10.02 | 14:25

10
Станишев-гризача, да пререже лентата на своята политическа смърт още сега, за да си има лентичка! Когато откриваш предизборна кампания в Пловдив с думите, че управляващите нагнетяват етническо противопоставяне и провокират етническия мир, кажи ти какво си направил за последните 4 години поне в това направление! Навремето имаше план за приемане на членове на БКП и там % цигани! Спазвате ли плана другарю "гризач"?
SHOPA

2011.10.02 | 14:25

9
Уточнявам! Вие какво направихте за решаване на циганския проблем в годините на Вашето управление? Луканов-Луканов-Виденов(който предадохте)-Сакса-Тройната коалиция!!! Цар Киро е ваш кадър и го скрихте от съда за да не ви разкрие!
аз

2011.10.02 | 14:24

8
Пълни глупости! Точно ти ли ще ни управляваш бе? Дори нямаш един работе ден през живота си в тази държава. Ти си по лош и от дявола...как ли пък няма ти да управляваш...благодарение на твоите родители и на други сме на това дередже. Мръсник и всички около теб!
mitko

2011.10.02 | 14:21

6
Този човек/С.с./ единствено чака да се развихри нашата простотия и селящина за да я яхне,не виждате ли.
mitko

2011.10.02 | 14:21

5
Ееий хораааа , това е правителството което върви по правилния път! отворете си очите бе хора,отпушете си ушите! Държавата без тия лентички няма да я бъде разберете. 20 годишна разсипия лесно няма да се оправи!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини