Всичко за Лаура Кьовеши накуп

новини.бг/архив/
share

Моля, за да не си губите времето в четене на много и разнообразна информация, ще се опитам да ви споделя всичко което съм подочул за Лаура Кьовеши в текстът по-долу.

Из нюзфида:

Кьовеши идва. В България става страшно!

България не иска Кьовеши за главен прокурор!

България тръпне от страх от Кьовеши!

България гласува против Кьовеши!

Бе, тази България голям урод, бе? – Викам си.  Кво и е направила жената, че цяла България се е поср*ла от тревога. Баси страхливата страна. Или може би Кьовеши е нещо което не знаем?

Ма разбира се. Едни-двама дебели чичковци по телевизора веднага се хвърлят в обяснения. Кьовеши е зла, дребнава, късогледа, заеква. Тя е фукла, надувка, злобарка. Кьовеши е джендър, хомофоб, либераст и патрЕот. Безчувствена и корумпирана, лъжеща, крадяща сладолед от малки деца. Кьовеши е НЕ-ДЕ-МО-КРА-ТИЧ-НА!

От хороскопите зоват медиуми и гледачки. Предупреждават: Кьовеши е вещица. Бичи черна магия на черно и лее куршум за болести. Сатанистка е и пие кръв. Може да се превръща в прилеп. Също така е виновна за ретроградният Меркурий.

От кулинарната мрежа разбираме: Кьовеши е дебела. Яде мазно. Не обича кучета. Котета също. Кьовеши тайно иска да става рекламно лице на ГМО храните.  Кьовеши е забъркана в кемтрейлс.

Що се отнася до политиката е добре да знаем: Кьовеши е путинист. Рушител на демократичните устои. Остави това, ами Кьовеши е краварка.  От онези задморските, които само гледат да си ръгат демокрацията. Соросод.

Кьовеши не я обичат в собствената й страна. Да, и Румъния е гласувала против нея.

Щом не я обичат в собствената и страна що ние да я обичаме? По-добре някой друг да е прокурор. Дори някой и с пресен инсулт, пак ще е по-добре от Кьовеши. Всъщност, прокурор с пресен инсулт ще е най-добре.

 Момент! А за всички, които вярват в пришълци -  Кьовеши е рептил!

 Освен това: Кьовеши е виновна за експлозията в Чернобил. Кьовеши иска да причини трета световна война и е тайно гадже на Ким Чен Ун. Има две деца от него, но ги е продала за пари, защото е безсърдечна.

Кьовеши раздава листовки с гейове в училищата. Кьовеши ходи и пука розовите балони по гей парадите. Кьовеши не си дупчи билет в метрото. Кьовеши мирише!

Кьовеши е спала с мъжа ти.

Кьовеши разполага с оръжие за масово поразяване.

Кьовеши е Момо.

Кьовеши е разпънала Исус Христос на кръста.

Ислямска държава е поела отговорността за Кьовеши!

Да. Това е!

 Накрая - Кьовеши, стискам ти палци, момиче.

Емил Йотовски

 

Водещи новини

Още новини