Валери Йорданов: Изпитвам чувство за вина заради готовността на Морфов да напусне

  • 14 януари 2023 14:35

  • 5957
  • 3
Валери Йорданов: Изпитвам чувство за вина заради готовността на Морфов да напусне
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Актьорът Валери Йорданов заяви пред bTV, че ситуацията в Народния театър вече е станала твърде лична за него. Той добави, че ще води битката до край.

В началото на тази година стана ясно, че рeжисьорът Александър Морфов е надраскал вратата не само на пиара Велислава Кръстева, но и тази на кабинета на директора Васил Василев. На 29 октомври вратата на офиса на настоящия пиар на Народния театър  осъмна с изкъртена табелка и надписи: "ДПС", "Връзки с обществеността на Ахмед Доган" и "Изчезвай". Впоследствие режисьорът Александър Морфов призна, че той е "известният извършител и че не се е крил". Кръстева бе дългогодишен говорител на ДПС, бивш депутат и член на Комисията по култура и медии и бивш зам.-министър на културата.

Морфов: Директорът на Народния театър е хванат в примката на Доган и Борисов

Йорданов обясни, че изпитва чувство за вина заради готовността на Александър Морфов да напусне.  „Лично аз се чувствам виновен за това, защото той беше готов да си тръгне. Цял свят го иска. Ние казваме „не“. А самият факт, че единственият му начин да се бунтува е да напише нещо и да каже: Чуйте ме хора, за това става въпрос“, коментира артистът.

Минеков: Изключително съмнителни лица са назначени в Народния театър

Той поясни, че има усещането, че театърът е разделен на два лагера. „Имаме различно мнение, на сцената това няма никакво значение. Затова си мисля, че българските актьори са много талантливи. Проблемът е преди сцената и след сцената, защото тогава ти гори душичката и тогава може да кажеш не. Но знам, че ще победи истината“, добави Йорданов.

"Според колегите, които подкрепят Морфов, този тип акции няма да спрат", коментира още актьорът.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
5957 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.14 | 17:16

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076
Гарга

2023.01.14 | 16:26

2
Спрете алкохола в театъра и всичко ще се оправи. Много ви личи.
Ауууи

2023.01.14 | 15:40

1
Ще пръдна по този повод

Добави коментар

Водещи новини