Водачът на 24-ти МИР София Владислав Горанов: Можем да подобрим средата на администрацията и да улес

  • 14 март 2017 16:21

  • 1360
  • 2
Водачът на 24-ти МИР София Владислав Горанов: Можем да подобрим средата на администрацията и да улес
©

"За бизнеса е важно да цени времето си. Затова ние от ГЕРБ предлагаме да подобрим средата на администрацията и да улесним бизнеса. Ще въведем принципа на мълчаливото съгласие и ще направим така, че администрацията да работи в услуга на гражданите, а не да ги затруднява.

Знаем как да го постигнем и ще го направим". Това заяви водачът на лисата на ПП ГЕРБ в 24 МИР София Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва по време на среща с представители на фирми в един от най големите търговски центрове в столичния ж.к. "Дружба".

Горанов и кандидатите за народни представители от ГЕРБ-София Валентин Радев, Теодора Сарафова и Евгения Алексиева проведоха среща със собствениците на фирмите и изложиха акцентите в предизборната програма на ГЕРБ. 

По време на срещата беше засегнат и един от основните приоритети на ГЕРБ - образованието. 

" Когато говорим за икономически растеж не трябва да забравяме и избора на кадри. Можем да задържим младите в България, можем да предложим по качествени кадри за бизнеса. Затова обаче трябва да се заложи на образованието и да се инвестира в него. И ГЕРБ ще продължи да надгражда в тази посока", подчерта Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва

Срещата продължи повече от час и половина като представителите на бизнеса участваха активно в дискусията.

Последвайте канала на

Novini.bg
1360 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Хора, бдете!

2017.03.14 | 20:30

2
Били са на просия... За своите тридесет сребърника... А иначе - можеха. Два пъти можеха. Но не го направиха.

2017.03.14 | 17:15

1
абе горанов , ние държавна собственост ли сме та ни продаваш на ;бизнеса ; , мълчаливо съгласие , а ?

Добави коментар

Водещи новини