Цветан Цветанов в Аксаково: Убедителна победа на ГЕРБ ще гарантира успешни политики за региона

  • 14 март 2017 20:59

  • 1311
  • 6
Цветан Цветанов в Аксаково: Убедителна победа на ГЕРБ ще гарантира успешни политики за региона
©

Убедителна победа на ГЕРБ на предстоящите избори ще гарантира формиране на стабилно правителство и успешни политики за региона. Това заяви по време на среща с граждани в Аксаково председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

На срещата присъстваха водачът на листата на ГЕРБ във Варна Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, кандидатът за народен представител Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във, кметът на Варна и областен координатор на ГЕРБ Варна Иван Портних и кметът на Аксаково инж. Атанас Стоилов. Цветанов призова присъстващите да не се поддават на популистките обещания на опонентите, които ще чуват в оставащите дни до изборите. “За да има по-високи пенсии и заплати, трябва да има стабилна държава и ясна данъчна политика”, коментира зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа отчете, че има много добра комуникация между кметовете в региона и изтъкна, че в лицето на Павлова, Кралев и Нели Петрова, местните хора имат невероятена подкрепа. Той призова опонентите на ГЕРБ да сложат край на обидните квалификации, които отправят ежедневно. “След изборите трябва да се работи за единение, за да бъде реализиран висок икономически ръст, да се гради инфраструктура и да се довърши автомагистрала “Хемус”, каза Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ припомни на присъстващите, че тези, които днес искат да се върнат обратно на власт са оставили България с 5,5% дефицит. “Убеден съм, че Аксаково се нуждае от подкрепа, но когато се налага да разплащаме задължения и еврофондовете са спрени, това е трудно да се случи. Затова не трябва да допускаме повече експериментарни управления на БСП”, допълни той. Той апелира на 26-ти март хората да гласуват доверие на ГЕРБ за убедителна победа на изборите, защото всички приоритети на партията са базирани на ясни разчети и анализи.

Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена увери местните жители, че познава добре района. Тя коментира, че има напредък по проектирането на пътния възел край Игнатиево. Павлова изрази възхищение от посещението си в предприятия в община Аксаково. “Фирмите ще продължават да инвестират тук, защото ще запазим най-ниските данъци”, каза тя. Водачът на варненската листа очерта като изключително важен приоритет в програмата на ГЕРБ образованието и допълни, че важна стъпка в тази посока ще бъде създаването на физкултурни салони във всяко училище. Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена гарантира, че ГЕРБ обещава реални решения за България и че работи за мирна, стабилна държава, с работеща икономика.

Кандидатът за народен представител Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във бе категоричен, че Аксаково заслужава модерен спортен комплекс и увери хората, че ако гласуват доверие на ГЕРБ, такъв ще бъде изграден. “Най-важното нещо са българските деца. Предвидили сме 130 млн- лв. за изграждане на физкултурни салони във всяко училище, това са реално изпълними обещания”, коментира Кралев.

Областният координартор на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних обясни, че развитието на морската столица е пряко свързано с това на Аксаково. “За 2,5 г. обновихме града с проекти за над 300 млн. лв. Интересът към Варна е възстановен и в момента има заявени сериозни инвестиционни намерения”, каза той.

Novini.bg
1311 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2017.03.19 | 16:18

6
Гладна кокошка просо сънува това са Герб ще има да чакат.
оня с коня

2017.03.19 | 16:18

5
Герб да вървят в историята. Не искам и да чувам за тях, още по малко да се вържем на голите им обещания. Видяха че не може да живеем в дългове а те да живеят като крале, и обещават че и на луната ще стъпим ако гласуваме за тях.
ЯСНОВИДЕЦ

2017.03.15 | 20:28

4
ЦЕЦО ЦЕЦО ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ЩЕ БЪДЕ УБЕДИТЕЛНАТА ВИ ПОБЕДА ??? НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 20%.

2017.03.15 | 19:33

3
ЯСНОВИДЕЦ, ти да не си гербаджия? МАХ 15%!
ii

2017.03.15 | 19:33

2
И успешно вкарване на още бежанци.

2017.03.15 | 10:00

1
ГЕРБ и БСП дружно ограбват България! Какво говорят цифрите? Само 5% от произведената в АЕЦ се консумира в България! Останалите 95% се изнасят от частни фирми на БСП и ГЕРБ! АЕЦ печели 1млн., износителите печелят 500млн. За европейска България с НОВА РЕПУБЛИКА!

Добави коментар

Водещи новини