Николина Ангелкова в Етрополе: Ще съдействам за изготвянето на проект за рехабилитация на "Злат

  • 15 март 2017 09:53

  • 2037
  • 1
Николина Ангелкова в Етрополе: Ще съдействам за изготвянето на проект за рехабилитация на "Злат
© Пресцентър ГЕРБ

Моя лична отговорност, ако спечелим изборите, е да изпълня ангажиментите, които съм поела пред всички хора - да ги видя отново, за да им докладвам, какво сме свършили за тях. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard пред жители на Етрополе.

На събитието присъстваха кандидатите за народни представители от ГЕРБ-София област. Пред жителите на общината Ангелкова изтъкна, че при редовен кабинет ще съдейства за изготвянето на проект за рехабилитация на "Златишкия проход". 

"Пътната инфраструктура трябва да бъде основен приоритет, както и довършването на пречиствателната станция в града, за да имат жителите на Етрополе  чиста питейна вода", заяви водачът на листата на ГЕРБ-София област.  По думите й, ГЕРБ предвижда прогресивно увеличение на всяка една пенсия. "Защото ГЕРБ не дели хората. Само за две години ние спестихме 14 милиарда  в бюджета и можем да си позволим двойно увеличение на учителските заплати", добави Ангелкова, цитирана от пресцентъра на ГЕРБ.

Тя бе категорична, че всяко едно дете трябва да ходи на училище.  "Защото, когато имаме образована нация, ние можем да развиваме икономиката. Предвиждаме национална програма за стимулиране на младите учители, за да могат да останат и да се развиват по родните си места", каза министърът на туризма в правителството на Бойко Борисов. Като друг основен приоритет в програмата на ГЕРБ тя представи приемането на законопроект за  намаляване на административната тежест. 

"Ние предвиждаме бюрокрацията да се прехвърли на администрацията. Също така предвиждаме премахване на имунитета на народните представители. Ние нямаме нужда от имунитет, защото ние знам как да работим", подчерта водачът на листата на ГЕРБ-София област.

Константин Тодоров
2037 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.03.15 | 15:15

1
сега ясно-новини бг агитират за ГРОБ.дали след 2 седмици така отявлено ще пишете подлоги мръсни

Добави коментар

Водещи новини