Цветан Цветанов: Да се противопоставим на популизма с номер 11 в бюлетината за ГЕРБ

  • 14 март 2017 15:13

  • 1356
  • 2
Цветан Цветанов: Да се противопоставим на популизма с номер 11 в бюлетината за ГЕРБ
©

Не подценявайте изборите на 26-ти март - нека всички да гласуваме за реалните решения за България с номер 11 в бюлетината, за да не позволим популизмът да победи. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пред жители на град Бяла, област Варна. Той подчерта, че изборите са решаващи, защото не трябва да позволяваме страната ни да влезе в тежка политическа криза.

„Това ще рефлектира негативно върху бизнеса и икономиката, които генерират и увеличават брутния вътрешен продукт. ГЕРБ ще продължи да надгражда постигнатото във всички сектори. Ние доказахме, че можем да постигнем висок икономически растеж – това е единственият път към увеличение на доходите и пенсиите на всички български граждани“, коментира Цветанов. Той добави, че за да има стабилна държава и развиваща се икономика, трябва да има повече постъпления в бюджета на страната. По този начин ще се отделят повече средства за всички български общини.

Според зам.-председателя на ГЕРБ е важно на изборите партията да постигне този резултат, който да даде развитието на целия Черноморски регион. „Варна се преобрази с помощта на правителството на Бойко Борисов и със съдействието на Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, която отново е водач на варненската листа“, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той посочи, че в община Бяла основен ангажимент на местното население е туризмът. Цветанов отчете, че благодарение на кабинета „Борисов“ руските туристи са се върнали по родното ни Черноморие, като се очаква за 2017 година туристическият поток да се увеличи.


Пред присъстващите жители на Бяла Цветанов посочи, че основен приоритет в програмата на ГЕРБ е образованието, тъй като се очертава проблем с необходимостта от квалифицирани кадри за бизнеса. Според Цветанов прогресивното подоходно облагане, което се предвижда от опонентите на ГЕРБ, ще тежи на бизнеса. Зам.-председателят на ГЕРБ изтъкна, че партията гарантира запазване на данъчния модел, както и премахване на бюрокрацията.

Водачът на варненската листа на ГЕРБ Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена обяви като свой приоритет изграждането на пътя Бяла- Шкорпиловци, както и на необходимите ВиК съоръжения на територията на общината. „Това ще бъде голяма подкрепа за местния туризъм, защото Бяла и Варненска област имат огромен потенциал“, заяви Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, визирайки както условията за летен туризъм, така и уникалните културно-исторически дадености на региона и минералните извори. Варненска област ще се развива като четири сезонна туристическа дестинация, увери Павлова.

На срещата присъства и кметът на град Бяла Анастас Трендафилов. Той изказа своята благодарност към Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена и правителството на премиера Бойко Борисов за съдействието по отношение на ремонта на пристанището, за имота на нос Св. Атанас, за реализирането на проекта по археология, за собствеността на пристанището, за автобуса за училището, както и за финансовата подкрепа в края на миналата година, която е била жизнено необходима на общината, пострадала сериозно поради кризата по геополитически причини със срива на ваканционни имоти.


 

Novini.bg
1356 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
оня с коня

2017.03.15 | 15:34

2
Да се противопоставим на мафията герб която обслужва чужди интереси и на 26 ти да ги изметем.
Добреви

2017.03.15 | 15:33

1
№ 11

Добави коментар

Водещи новини