Сергей Станишев пророкува тежка зима

  • 06 октомври 2011 18:57

  • 1372
  • 4
Сергей Станишев пророкува тежка зима
©

В сливенското село Крушаре председателят на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на прогнозира тежка зима. През последните две години, според лидера на социалистите, хранителните продукти са поскъпнали с 22%, цената на топлото и тока също се е покачила неимоверно и хората „изнемогват”.

„Няма населено място в страната, където различни хора да не казват с болка, че живеят все по-зле”, коментира Станишев и допълни, че правителството живее само за себе си, забравяйки, че според Конституцията, България е социална държава. „Затова, на 23 е време да дадем урок на това управление, а на хората – надежда”, категоричен бе лидерът на социалистите.

Станишев допълни, че основната разлика между предишното правителство и това на ГЕРБ е, че социалистите са правили всичко възможно да увеличават социалните придобивки на хората, без да ощетяват държавата като цяло. „Сега, ГЕРБ правейки по-малко инфраструктура, прави и по-малко за хората, а реализираните приходи били изцяло за сметка на българските граждани”, заяви лидерът на БСП. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на призова към промяна като изтъкна, че само социалистите могат да я реализират.

Това се отнасяло и до кандидат-президентската на социалистите – Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в. В лицето на Калфин, Станишев вижда готов президент с визия за страната, за социалната сфера, образованието и здравеопазването. „Той можеше още три години да е в Европарламента, да работи на спокойствие и да получава заплата три пъти по-голяма от тази на българския президент. Но също като Ламбо избра пътя на борбата, защото и двамата не могат да стоят на страна и да гледат как България затъва”, коментира Станишев и добави, че и двамата са способни да помогнат на страната ни да излезе от блатото. Днес лидерът на социалистите подкрепи кандидата за кмет на Сливен на БСП и водача на листата за общински съветници Мартин Славов и неговите колеги. Станишев е на обиколка в Сливенска област и по-късно ще се срещне и с жителите на областния център.

Последвайте канала на

Novini.bg
1372 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
анонимен

2011.10.08 | 12:30

4
Тежка ще е Станишев за теб, ако няма с какво да се отопляваш ще ти съберем помощи.Толкова колкото да изкараш зимата по твое време. Ти кво мислиш, не сечелиш ли изборите за президент и веднага ще ти отрежат квитанциите твойте мутри.
Писнами

2011.10.08 | 12:30

3
Като загубят властта и почват да стават пророци. Идва едва ли не ледников период. Вече ни писна от такива пророци. 20 години ги гледаме. Айде достатъчно. Ние не сме червени баби. Само те останаха да се хващат на вашите лъжи. А вие сте просто жадни за власт и по-лошото турски подлоги. Заради кокала и с дявола влизата в съюз. Вие вкарахте ДПС във влъстта. Само това ви е достатъчен грях.
E to

2011.10.08 | 12:29

2
Много нагла свиня,с какви очи казва това при условие ,че крадоха и закопаха държавата ,заедно с ДПС????
georgi

2011.10.08 | 12:29

1
edvali ima ne6to po tejko ot tova koeto vie zaedno s DPS ni pri4inihte

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини