Зеленогорски: Общинарите на протеста пред ЦИК бяха в платен отпуск

  • 19 септември 2011 14:50

  • 709
  • 1
Зеленогорски: Общинарите на протеста пред ЦИК бяха в платен отпуск
© Булфото

Нито един служител на община Плевен, нито един служител на културните институции в града не са присъствали на 17 септември на протеста на СДС пред Централната избирателна комисия без платен отпуск.

Това каза пред Радио "Фокус" кметът на Плевен Найден Зеленогорски. Той поясни, че и той самият е бил в отпуск в този ден. Зеленогорски призова да се направи проверка и който може да посочи и едно име на човек, присъствал на протеста, който не е в отпуск, да го направи. Нека се направи проверка по имена и може да се види, че всички, които са присъствали на протеста, са били в отпуск, категоричен бе Зеленогорски. Той допълни, че ако се направи проверка и се установи, че няма хора, присъствали на митинга, без да са в отпуск, тогава депутатът Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в ще трябва да се извини за думите си.

„Аз обаче не очаквам това от Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, той отдавна ми обеща, че ще свали депутатския си имунитет, за да го съдя за клевета, но още не го е направил, явно му липсва смелост”, посочи Зеленогорски. По думите му на протеста не е имало служители на Филхармонията в Плевен и на Северняшкия ансамбъл.

„Аз не видях на протеста хора от тези културни институции, възможно е да е имало, но ако е имало, те са били в отпуск”, каза Зеленогорски. Той призова БСП-Плевен да работи повече за позитивния си имидж и за идеите си, които ще предложи на плевенчани, защото само с негативни коментари няма да спечелят.

Винаги, когато са тръгвали с черна кампания срещу мен, винаги са губели, каза още Найден Зеленогорски.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
709 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мажоретка

2011.10.01 | 12:05

1
Никой не е твърдял друго за отпуските. Това, което се коментира е факта, че служители на общината и от културните институти на общинска издръжка са били единствените митингували в подкрепа на Зеленогорски, закарани с 4 автобуса, до София. И също така, че сред тях освен общоизвестните няколко фена на кмета са били и хора, които са отишли без желание, като за целта са били принудени да поискат неплатем отпуск. Ей, най - после юристите прочели един член, бравос!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини