Зеленогорски си чака имунитета на Р. Петков

  • 19 август 2011 13:22

  • 1475
  • 0
Зеленогорски си чака имунитета на Р. Петков
© Булфото

Продължавам да чакам Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в да поиска да му бъде свален депутатския имунитет, както обеща, за да му заведа дело за клевета. Това заяви на пресконференция днес кметът на Плевен Найден Зеленогорски.

Той имал готовност да предостави на съда всички обиди и клевети, които били изречени по негов адрес от депутата. Повод за изявлението на Зеленогорски стана пресконференция на БСП-Плевен, където народният представител заяви, че "от страна на кмета на Плевен има престъпен подход".

Според Зеленогорски било очевидно, че опонентите му са започнали предизборната си кампания срещу него, "защото ги е страх, че ще загубят". Аз и екипът ми ще започнем в позитивен план кампанията си след 23 септември, както е по закон, и ще работим за спечелване на първи тур, допълни той. Който е водил черен пиар в кампании срещу мен, винаги е губил - хората ме познават, защото от 21 години съм в местното самоуправление, коментира той. Ако Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в реши, нека се яви на състезанието за кмет на Плевен на местните избори, каза още Зеленогорски.

Последвайте канала на

1475 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини