Румен Петков: Плевенският кмет използва и интелектуалци за политическите си цели

  • 30 септември 2011 09:40

  • 757
  • 2
Румен Петков: Плевенският кмет използва и интелектуалци за политическите си цели
© Булфото

На 17 септември се проведе митинг пред сградата на ЦИК в София, организиран от кмета на Плевен Найден Зеленогорски, в който участваха интелектуалци, включително и от филхармонията.

Практика на плевенския кмет е да използва дори детски труд за кампаниите си. Странно е как във Филхармонията беше обявен хигиеничен ден и хора, които имат съвсем друго призвание, отидоха на политическо събитие. Интересно е какви са резултатите от проверката на Министерството на културата по случая.

С тези думи се обърна депутатът от БСП Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в към министъра на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко по време на парламентарния контрол.

Министерството направи проверка по случая. Плевенската филхармония има своите почивни дни в събота и неделя, следователно те бяха в почивка, макар че на 17 септември се отработваше. 5 души са отишли на протеста в качеството си на физически лица и хора и ние не можем да им отнемем това право. Министерството на културата не е репресивен орган, а орган, който е призван да развива културата в България, посочи в отговор Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

Проверката е правена от човек от Плевен, който ви е заблудил. Не може за цяла България 17 септември да е работен ден, а за Плевенската филхармония да е почивен, категоричен бе Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
757 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
владо

2011.10.21 | 23:45

2
На този алкохолик е достатъчно само да му се види мазно - подпухналата физиономия за ти стане гнус! Досега не съм чул или прачел 1 свястна приказка от пиещия с бандитите кафенце - защо въобще е необходимо да стресират народа с подобни човекоподобни?
evgeni

2011.10.01 | 07:01

1
---- Прикрепено писмо (до свърталището наречено "синод и обитаващите : "ПРИКАЗКИ ПОД ШИПКОВИЯ ХРАСТ",после дядо кажи, че сме нямали хубава природа.) ---- Подател: евгени славков До: sinod@abv.bg Относно: до свърталището наречено "синод и обитаващите : "ПРИКАЗКИ ПОД ШИПКОВИЯ ХРАСТ",после дядо кажи, че сме нямали хубава природа. Дата: Петък, 2011, Септември 30 12:44:09 ЕЕЩ Имало едно време сдин хубав и слънчев деннннннн.В този прекрасен ден на някого му се приходило по малка нужда,огледал се,ослушал ,та взел и попитал къде може да отиде да се облекчи.Мнения различни ,но нуждаещият се се вслушал в най -близкия съвет,т.е. заведението отсреща .Облекчил се нуждаещият се и възторжено се запътил по задачите си.Но в "заведението млад дядо поп-ПАПАРАК,преструвайки се на тапа,държал фотоапарат/не се споменава марката за да не се самосизира СТЪРШЕЛ-МИЛИЦИЯТА и комисията за защита на конкуренцията / с МЕТЪР И ПОЛОВИНА ОБЕКТИВ,и възможностти да анализира дори и пръстена на Сатурн.Тра-ла-ла,тра-ла-ла,такива ми ти работи,извинявай дядо ще прекъсвам кореспонденцията с тебе ,че пак ще ми се приходи,можеби по друга нужда.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини