Станишев: ГЕРБ преяжда с власт

  • 07 септември 2011 08:16

  • 2966
  • 21
Станишев: ГЕРБ преяжда с власт
© Булфото

Очаквам голямата битка за президентските избори да бъде на втори тур и тя ще е между г-н Калфин и г-н Плевнелиев, и нямам съмнение в това, каза Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, лидер на БСП в сутрешния блок на БТВ.

Според него единствено Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска има визия, той е завършен образ.

Очаква дебати между Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, за да могат хората да разберат кой, кой е.

Никой не се съмнява, че от всички кандидати Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска има изграден международен авторитет и даде пример с това, че той е бил външен министър, когато България стана член на ЕС, както и завръщането на българските медици от Либия.

Лидерът на БСП беше категоричен, че не е имало никакви договорки с лидерът на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от относно подкрепа на Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

За Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното каза, че също като лидера си Борисов той говори неистини и лъжи. Пример даде с твърденията на вече бившия регионален министър, че България не е усвоявала средствата от ЕС по оперативните програми.

ГЕРБ преяжда с власт, категоричен беше Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и затова залогът на тези избори е много голям.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното като регионален министър не е показал политически да формира свой дневен ред и да се противопостави на грешни решения, категоричен беше Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

2966 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар
Колю

2011.09.09 | 10:00

16
Този пък некадърен плужек ( дето и един нормален ден трудов стаж няма, а и задължителната военна служба не е отбил - за неговия набор беше задължително, т.е. и пред българското знаме не се е заклевал във вярност към Родинара ) кой ли пък го довлече да плещи глупости ... ??? Щото баща му и кръга от ЦК на БКП не само преяждаха с власт , а чак се насираха! И осигуриха потомството си чак до внуците с окрадени пари от честните трудещи си, та сега търпим такива лигльовци като Сер-Гей да ни поучават! Я си отивай в Москва бре, мекере лъжливо, писна ни от БКП=БСП мазни лъжи!!!
айдук

2011.09.09 | 10:01

21
Ей хора ми този човечец много сте му ядосани като мене бре
владо

2011.09.09 | 10:01

17
Точно ти ли ще ни приказваш за преяждане с власт - 50 год. комунизъм кво беше бе идиот!При Луканов и Виденов и при теб кво беше беееее???!!Значи когато ние сме на власт - всичко може; за другите обаче не може?Калфин имал международна известност - точно при тройната коалиция вследствие на кражбите и заменките България въобще не беше приета сериозно никъде .Точно ти за 3год. не те поканиха почти никъде щот навсякъде знаят кво е това комунист и какво животно преставлява! Точно при тройната ограбителница ни спряха на 100% еврофондовете щот веднага разбраха ,че точно вие крадете БЕЗПАРДОННО европейските пари - случая Николов - Стойков забравип ли си го вече? Аааааааааа да - забравих ,че комунистите са с къса памет- или от глупост или тенденциозно- при теб е второто! От 35 год една магистрала не успяхте да построите , Плевнелиев го прави - затова толкова ви боли! Щот при вашите 3 правителства нищо не е направено- при Луканов - мораториум по външния дълг; при Виденов - пълен колапс на държавата; а при тебе само крадене и заменки!Тъй че по-добре се скрий - никой вече не ти вярва- 4 год. що позволи Доган да "разпределя парите в държавата"бе мекере!ИМА КОМУНИСТ- ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!
айдук

2011.09.09 | 10:01

20
Ей Владо много си им ядосан бре и много право казваш.И аз щях да пиша същото като теб.Точно ти ли ще ни приказваш за преяждане с власт - 50 год. комунизъм кво беше бе идиот!При Луканов и Виденов и при теб кво беше беееее???!!Значи когато ние сме на власт - всичко може; за другите обаче не може?Калфин имал международна известност - точно при тройната коалиция вследствие на кражбите и заменките България въобще не беше приета сериозно никъде .Точно ти за 3год. не те поканиха почти никъде щот навсякъде знаят кво е това комунист и какво животно преставлява! Точно при тройната ограбителница ни спряха на 100% еврофондовете щот веднага разбраха ,че точно вие крадете БЕЗПАРДОННО европейските пари - случая Николов - Стойков забравип ли си го вече? Аааааааааа да - забравих ,че комунистите са с къса памет- или от глупост или тенденциозно- при теб е второто! От 35 год една магистрала не успяхте да построите , Плевнелиев го прави - затова толкова ви боли! Щот при вашите 3 правителства нищо не е направено- при Луканов - мораториум по външния дълг; при Виденов - пълен колапс на държавата; а при тебе само крадене и заменки!Тъй че по-добре се скрий - никой вече не ти вярва- 4 год. що позволи Доган да "разпределя парите в държавата"бе мекере!ИМА КОМУНИСТ- ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!
o kolko e

2011.09.09 | 10:01

19
prost toq

2011.09.09 | 10:01

18
Всичко което беше характерно за вас-комунистите и в което сте били обвинявани,сега го прехвърляте на Герб. Наглеци ! Не искате и няма да разберете най-голямата вина на комунистите : точно преяждането ви в буквалният и преносният смисъл. Вие не можете да живеете без това и лошото е че никога не искате да го осъзнаете.
Ито

2011.09.08 | 09:55

9
Хора който и да дойде на власт ще краде като невидял. Няма добро,има по-малко зло. Всички са боклуци. България да се оправи трябва да викнат марсиянец да ни управлява.
и ти си яко прост

2011.09.09 | 10:00

15
не колко очилатия педераст, ама почти толкова . Хем си разбирач, хем едва ли си компетентен на тая тема, ама хем си и прост бе деба. То проблема в България, че всеки 2ри тапунгер чатка от политика, икономика, данъци, образование, футбол , че даже от квантова физика и молекулярна химия. Много ме кефите всичките пичове дет сте такива образи. Дано комунягите умрат от задух и завист Росен като стане президент, поне веднъж завинаги да изчистим изцяло държавицата ни от тия гадове мръсни и , а дано ГЕРБ хване 2ри мандат, та да може всички гниди да умрат
Trifon

2011.09.09 | 10:00

14
Герб преяждал,ами вие бе червени и турски боклуци като бяхте 20 години на власт,не преядохте ли.Герб е само 2г. поне.А Калфин вярно,че има визия в Европа,но визия на мекотело,дето лиже задници.
Психолог

2011.09.09 | 09:59

13
Пишат хора, които или не са на работа, или работата им е толкова. Ще доживея ли протест, че храната, образованието, книгите,... са скъпи-не горивата! Келеши на по 18 години подскачат за цена на бевзина, разни курвета карат джипове! Кота спечелиха, колко работиха?
хикс

2011.09.09 | 09:59

12
Тук един пише за трудов стаж. Какво като имаш трудов стаж? Като на мен да ме ограничават да взема изчислената си пенсия, за това, чегних години там, където, ако беше хубаво, нямаше да се вредя.
Hades

2011.09.09 | 09:59

11
Станишев така го е яд, че няма на къде повече. Нека му, дейба и мазното лице.
ГЕЦ

2011.09.08 | 09:58

10
Господа вече е много късно за всичко . Вижте какво става в Китай-като се има на предвид,че е най-многобройната нация в света-там има много добре развит пазарен социализъм. А ние ликвидирахме социализма и искахме ЕС и даже продадохме много важни стратегически обекти от националната сигурност на чужди компании,после ликви-дирахме животновъдството и земеделието и накрая обърнахме гръб и на Русия и сега ще пасем трева и ще лаем......

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини