Станишев: Не се сърдя на Първанов, че похвали Борисов

  • 02 септември 2011 15:51

  • 911
  • 0
Станишев: Не се сърдя на Първанов, че похвали Борисов
© Булфото

Поне шест партии щеше да има в парламента при предсрочни избори през 2007 година, каза Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на по повод направено от президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в изявление за пропуснатата възможност да бъде разпуснат кабинета на тройната коалиция след влизането на България в ЕС.

От подобен политически миш-маш, според него, не би било възможно да се състави стабилно и предсказуемо правителство.

Председателят на БСП бе във Велико Търново за среща с кандидатите за кметове и общински съветници в областта.

На проведените през май 2007 г. избори за Европейски парламент БСП и ГЕРБ бяха с равни проценти, добре се представиха НДСВ, ДПС, Синята коалиция и Атака. Горе-долу същите щяха да са резултатите и от вот за Народно събрание.

„Направете стабилно правителство, опитайте", коментира Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Лидерът на социалистите добави, че освен това БСП е щяла да изглежда непредсказуема като партньор, което се помни дълго.

Бившият премиер добави, че не е обидчив човек и не се сърди на президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, който го определи като по-трудно вземащ оперативни решения в сравнение с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Винаги съм признавал, че съм човек, който като взема решения, мисли и не смятам това за слабост, каза още Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

911 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини