Станишев: Логично е Георги Първанов да се върне в БСП

  • 01 септември 2011 13:25

  • 931
  • 2
Станишев: Логично е Георги Първанов да се върне в БСП
©

Най-логичното за мен е президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в да се върне в БСП, след като изтече мандата му, тъй като тази партия го издигна за постa.

Смятам, че всякакви други дебати за това какво ще се прави в БСП след изборите са абсолютно контрапродуктивни и вредни сега за предизборната кампания. Те я минират. Това каза в отговор на журналистически въпрос в Русе председателят на БСП и депутат Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Той обясни, че тази тема повече няма да я коментира и единственото важно нещо в момента са резултатите на изборите на кандидата за президент Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и кандидатите за кметове и общински съветници, подкрепени или издигнати от партията.

"Ще насоча всичките си сили и ще дам всичко от себе си за това. И очаквам същото от всеки, който милее за БСП и мисли за съдбата на страната", заяви Станишев.

По думите му, Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска ще бъде на балотаж с кандидата на ГЕРБ. Освен БСП нямало кой друг да сложи "спирачка" на партията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

На тези избори "непосредствената" задача не била свалянето на ГЕРБ. "Непосредствената задача е да се запази балансът в България
между стремежа на една партия да подчини всичко. Ако хората харесват това, което се случва, то може да стане, или да се спре този модел на управление, който е едноличен и без перспектива", каза Станишев.

От Русе и областта лидерът на БСП започна своите предизборни обиколки в страната в подкрепа на кандидата за президент Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и кандидатите за кметове.

Последвайте канала на

БТА
931 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
владо

2011.09.04 | 12:26

2
Гей Сергей пак стана смешен, всъщност е жалък - Герб искъл да подчини всичко? Като ,че ли БСП не правеше същото само до преди 3 год. Толкоова крадене падна тогава - спомняте ли си - то не бяха еврофондове, то не бяха заменки, то не бяха обществени поръчки/ спомняте ли си че "социалната" Масларова даде 45 млн. лева за ремонт на сграда в Ст.загора/ и т.н. и т.н.И сега крадеца вика дръжте крадеца!Толкова е плосък тоя комунист, като всички останали ретроградни,изостанали от времето си бетонни глави! ИМА КОМУНИСТ- ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!
СТАЛИН

2011.09.04 | 12:26

1
ЕВАЛА ВЛАДО ТОВА Е ГОЛАТА ИСТИНА ИНАЧЕ ПО ПРИНЦИП НАЙ ДОБРИЯ КОМУНИСТ Е МЪРТВИЯ КОМУНИСТ КАЗВАШЕ МОЯ ИДОЛ АДОЛФ ХИТЛЕР КОЛКОТО ДО СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ТОЙ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ЕВРО ИДИОТ НА БАЛКАНИТЕ ПОВЕРВАЙ МИ ИМА КОМУНИСТ ИМА МНОГО ПРОБЛЕМИ НЯМА КОМУНИСТ НЯМА ПРОБЛЕМИ БСИЧКИ ДРУГАРИ СА ВАРТОГЛАВИ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини