Делян Пеевски: ДПС не е във властта, даваме шанс за стабилно евроатлантическо управление

  • 19 юли 2023 11:32

  • 1371
  • 0
© Novini.bg

Това е инициатива, която изработихме заедно с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. ДБ веднага се включиха да я подкрепят, ПП умуваха дали да я подкрепят, а днес с изненада наблюдавам, че е тяхна инициатива. Това не е така, каза пред журналисти в парламента депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на по повод предложението да се прекрати концесията на пристанище "Росенец", предаде репортер на Novini.bg.

Това е много стара наша идея. Навремето тя се прие с едни ограничения за "Росенец" и не се случи. По времето на служебните кабинети държавата не направи нищо по тази тема, имаше пълно бездействие. Затова сега дадохме на министъра едноседмичен срок, след като се приеме от парламента, "Росенец" да бъде отнет от "Лукойл" и да приключи безконтролната врата за внос и износ на горива и държавата да направи истински контрол, заяви Пеевски.

Днес внасяме всички заедно проекта за "Росенец", за да се приключи безконтролният внос и износ от държавата. Реално чрез "Лукойл" се финансира войната. Това трябва да се спре и държавата да направи абсолютен контрол на компанията. Не може една частна компания да притежава врата в държавната граница, подчерта депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Ние се позоваваме на това, че става въпрос за една руска компания и държавата трябва да има пълен контрол. Очаквам колегите да подпишат и за особен представител, за да влезем вътре и да следим дейността им, добави той.

Кирил Петков: Внасяме предложение за прекратяване на концесията на пристанище "Росенец"

Попитан трябва ли да бъдат премахнати незаконните постройки на "Росенец", Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на посочи: "За постройките на "Росенец" има съдебни дела. Винаги се спазва законът – каквото постанови българският съд".

В отговор на въпрос дали ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще се присъединят към механизма за гарантиране на реформаторската програма на кабинета, който ще бъде подписан от ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС: той коментира: "Този механизъм си е техен. Ние ще се включим само там, където има мнозинство от 160 народни представители за избор на регулатори, ВСС, инспекторати. Другите неща са си тяхно действие като коалиция, некоалиция или както се наричат".

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не е във властта. Ние ще участваме в процеса за тези регулатори, където се изисква това мнозинство. Другите неща са изцяло прерогатив на управлението. Ние не участваме в това управление. Още когато гласувахме, казахме, че даваме шанс на България да има стабилно евроатлантическо управление, нищо повече, заяви Пеевски.

По повод конституционните промени депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с каза: "В момента разговаряме да видим допирните точки. Щом сме готови, всеки си внася проект и ги събираме в комисията".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1371 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини