Борисов: ПП избързаха да се покажат, предложението за "Росенец" беше на ГЕРБ, ДПС и ДБ

  • 19 юли 2023 09:17

  • 2802
  • 0
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Мисля, че колегите трябва да поработят малко върху некоалиционната култура. Вчера имахме доста дълга среща с Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, Асен Василев, Христо Иванов, Атанасов, Габриел, колегите от ДПС – Цонев и Пеевски, относно тези няколко решения. Предложението беше на нас, ДПС и ДБ, относно не само Росенец – да им припомня, щом са бързали толкова да се покажат. Такива важни решения показват силата на една некоалиция да взима важни решения в полза на държавата. Това коментира Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред журналисти.

„Днес трябваше да внесем всички с подписите си тези решения. Щом толкова са бързали, само да кажа, че в пашите предложения влизаха и транспортните тръби, и фигурата на управител. Сиреч, да поеме държавата целия контрол. Яростна съпротива имаше от ПП относно тръбите и управителя“, заяви той.

„Сега разбирам, че Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически иска да го подкрепя за нещо, за което вчера сме спорили колко да му е мащаба. Млади са, ще се научат на некоалиционна култура, защото вчера управленската програма вече финализирахме всичко. На база на нея ще подпишем едно споразумение. Решенията са в полза на трите партии, на трите коалиции, в полза на България и на цялата ни програма. Когато има успех, той има много бащи. Но може и да не е успешно. Затова е хубаво, след подобно решение, да се излиза съвместно“, каза още той.

Той обясни, че няма против Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически да го съобщи, но „да разкаже всичко, което сме говорили вчера, за да представи съображенията на партиите за дерогацията, продължаваме ли да ползваме руския петрол, на какви цени, къде влиза, в какви количества, борбата с контрабандата. Можеше да стане много красиво, ако го бяхме обявили съвместно.“

„Вчера за още един зам.-министър в енергетиката дадохме подкрепа. Досега избягвахме квотния принцип и търсим съгласие по места. Вярно е, ние отстъпваме навсякъде към този момент, за да имат те областни управители. Малко е притеснително, че си слагат областните ръководители на структурите в областната управа, но какво да ви кажа – учим се на тази нова формула „некоалиция“, обясни още той.

Кирил Петков: Внасяме предложение за прекратяване на концесията на пристанище "Росенец"

За битката за кметското място в София, той заяви: „Вили Лилков е много добър, работил съм с него още като кмет на София. Мисля, че в десницата ще има проблем между родата на ДС и автентичното дясно.“

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
2802 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини