Костадин Костадинов: Ако ГЕРБ-СДС и ПП – ДБ откажат разговори с ДПС, „Възраждане“ ще се включи в осигуряването на конституционно мнозинство

  • 22 юни 2023 19:45

  • 1600
  • 0
Костадин Костадинов: Ако ГЕРБ-СДС и ПП – ДБ откажат разговори с ДПС, „Възраждане“ ще се включи в осигуряването на конституционно мнозинство
© Булфото (архив)

"Ако ГЕРБ-СДС и „Продължаваме промяна – Демократична България“ откажат разговори с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ ще се включи в осигуряването на конституционно мнозинство", това каза лидерът на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председателКостадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика, цитиран от БТА.

Костадинов допълни, че партията е против предложения от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с проект за промени в основния закон и припомни, че формацията е внесла свой проект още преди три години. В този документ е предложено и закриването на институцията главен прокурор, идея, подкрепена и от представители на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ (ПП) и „Демократична България“ (ДБ), отбеляза той.

По повод избора на Борислав СарафовБорислав СарафовБорислав Сарафов е роден на 16 август 1969 г. в София.   През 1987 г. завършва 27 ЕСПУ „Акад. за изпълняващ длъжността главен прокурор, Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика заяви, че между Сарафов и предшественика му Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във няма никаква разлика.

Костадинов отрече с гласовете си „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ да е осигурило влизането на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в комисията по конституционни въпроси.

Според Костадинов депутатите от партията не са гласували заедно с ГЕРБ-СДС и попита защо колегите му от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ не са избрали да не се регистрират, да повлияят на кворума и така да не допуснат влизането на Пеевски в комисията.

Съпредседателят на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически коментира след избора, че като не са участвали в гласуването на предложението на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на да стане член на конституционната комисия, „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ на практика са го е подкрепили.

Костадинов отговори на Петков: Не виждам плаващи мнозинства, а стабилна коалиция между ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1600 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини