Борисов към ПП-ДБ: Няма да участвам в сглобките им

  • 22 юни 2023 09:02

  • 7855
  • 0
©
Слушай новината Слушай новината

Чудовищни неща стават в Украйна - война. Хората имат неотложни нужди, ние продължаваме да си говорим с едни такива... Не съм го слушал Петков, но мразя такива сравнения - смокинови листове и такива. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Мразя такива сравнения - смокинови листове, не харесвам тези сравнения. Ясно им беше предложено да направим коалиция, която гарантира мнозинство и пази демокрацията. Те казаха, че не искат, а искат само ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да подкрепи правителството. Назначиха си министри, какво искат - да ни лишат от правото да подкрепим нашия закон? Така работи едноличната власт... Нашите закони са по-добри и събират мнозинства. Трябва да се откажем от тях, за да изберем по-лошите, така ли?

"Няма да участвам в сглобките им. Ние нямаме ангажимент към тях, каза Борисов.

"Ние потиснахме цялото си его, което г-н Петков явно не може или по-точно Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и не може, защото вчера пише SMS-и "Ще счупим сглобката", на този, който пише и Гешев", каза още Борисов. 

"Умението да управляваш е да правиш мнозинства, така работи парламентарната република. Президентската република е по-друг начин - назначаваш правителство и си носиш отговорност".

"Ние сме много големи за смокинов лист и като ни сложат отпред, не се виждат, но тогава започва да свети отзад. Така че нека да успокоят топката, защото имаме войната и язовира в Украйна, който се изля в Черно море...И стига са назначавали хора - всеки ден нови и нови техни кадри. За областни управители, ами ние сме ги победили два пъти в Благоевград, какво да кажа на хората там", каза Борисов.

Петков: Няма как да продължи този парламент, ако ГЕРБ продължава с плаващите мнозинства

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се обърна към Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския с думите, че съдебната система няма да допусне намесата на политици и от днес нататък те трябва да го знаят. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще подкрепи предложението на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския за конституционните промени да са намали числеността на парламентарната квота във ВСС за сметка на съдийската и на прокурорската, каза още Борисов.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
7855 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини