Костадинов отговори на Петков: Не виждам плаващи мнозинства, а стабилна коалиция между ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС

  • 22 юни 2023 10:56

  • 2013
  • 0
©

Още, когато това правителство беше съставено казахме, че то няма как да бъде стабилно. И може да бъде гласувано, но няма да издържи дълго и ще предизвиква по-сериозна политическа криза. Виждаме, че политическата криза не се реши, а се задълбочава. Предстои да се избират ръководители на институции с изтекъл мандат, аз съм почти сигурен, че няма договореност вътре в тази така наречена коалция между ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС. 

Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика

Относно думите на Кирил Петков, че ГЕРБ продължава с плаващите мнозинства с ДПС и "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", Костадинов посочи: Избягвам да коментирам думите на Крил Петков, откакто нахълта в нашата стая. Смятам, че най-доброто, което може да направи за себе си и държавата е да потърси квалифицирана психологическа помощ. 

Петков: Няма как да продължи този парламент, ако ГЕРБ продължава с плаващите мнозинства

До 7 юли парламентът трябва да гласува референдума и той да бъде придвижен към президента. Представители на партии, които твърдят че са демократични, искат да направятв всичко, за да го саботират. Не виждам плаващи мнозинства. Виждам една стабилна коалиция между ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС. Нека не забравяме, че ДПС гласува този кабинет. Нека не забравяме, че те участват заедно в по-голямата част от решенията, които се вземат. Това, че имат дребни личностни противоречия, не означава, че имат концептуални различния. Те са едно разделено на три. В момента обаче управляват заедно, коментира Костадинов. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2013 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини