Румен Христов: С правителство спряхме едноличното управление на Радев

  • 11 юни 2023 09:59

  • 1077
  • 28
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

„Радвам се, че направихме това правителство, защото спряхме едноличното управление на президента Радев“, заяви председателят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в в предаването „Тази неделя“.

„Обособихме в една група проруските формации в лицето на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. За мен щеше да е много по-трудно, а ако се търсеше коалиция с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Не знам какво щях да обяснявам тогава“, каза той.

Той припомни, че СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на са били в коалиция с по-голяма част от ДБ – „Реформаторски блок“, а той е бил в коалиция с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Имаме нов политически субект, това е ПП, с които антагонизма е най-голям. Не само заради ареста на лидера на опозицията, но и заради това, че са ляво-либерали и имаме различия при начина на реализация на програмите си. Надявам се Асен Василев да изпълни обещанията си за 3% бюджетен дефицит без да посяга към сребърния фонд и да тегли нов заем или да свива социалните плащания. Ако той направи това, аз му обещах от трибуната, че ще поздравя от същата тази трибуна“, заяви Христов.

По думите му, след като МФ внесе бюджета между първо и второ чете ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще направят своите предложения.

„Надявам се, че хората с дясно мислене в ДБ и ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще успеем да узаптим желанието за раздаването на средства, които бяха логично раздадени, като помощи по време на ковид мерки, но тази криза свърши“, посочи той.

Той подчерта, че техните предложения няма да са напук, защото имат различни виждания.

Шотев (ПП): С ГЕРБ сме несъвместими като олиото и водата, но трябва да загърбим партийните интереси

„Заявеното решение, че докато не приключат конституционните реформи, не бива да бъде гласуван нито едно сваляне на имунитет, без значение от коя формация, защото виждаме опит на прокуратурата да играе бухалка. Би следвало да се направи парламентарна комисия и тя да прецени дали има основания за сваляне на имунитета“, коментира Христов за искания имунитет на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов от главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във.

Той попита защо 12 години не е искан имунитетът му, а час сега, след като се заговори за реформа в прокуратурата. „Ние от СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на виждаме преекспониране и търсене на някакви дивиденти“, заяви Христов.

Според него в разделителната линия управляващи и опозиция СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на били подкрепящи. „Създаваме нова категория. Позицията на ГЕБР-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на бе търсене на споделена отговорност при управлението. Това не беше прието от нашите колеги. Това ни улесни, защото ще отговаряме само са външната политика, предвид това, че Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова е външен министър“, каза Христов.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1077 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар

2023.06.11 | 21:02

28
Радев управляваше по принуда защото вие всички сте некадърници.
worlok

2023.06.11 | 14:14

27
drugi shte svalqt tova pravitelstvo na predatelite...

2023.06.11 | 12:57

26
боже, какъв идиот!

2023.06.11 | 12:45

25
Платените от Козяк цигански тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 34 години ни мамиха, че живеем добре и щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат 4 военни окупационни бази . Родината ни и е платила с много злато на Дънди Прешънс . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма ,а АНГЛИЯ е бил в съюз със същия Хитлер . Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че САЩ и АНГЛИЯ не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНСКО- ЧИФУТСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!

2023.06.11 | 12:20

24
Времето е с Вас СДС, Времето Ви дойде. САМОУБИЙТЕ СЕ по примера на Янко Янков. Горбачов получи УДАР и УМРЯ, това бе първият знак, че времето Ви дойде, Янко е втория в БГ. ТАНГРА е с Вас, смело се самоубийте, Време е! Действайте Тангра Ви чака вече 34г. не го карайте да чака, не го мъчете.
????

2023.06.11 | 12:19

23
"Другарю"Христов,колко са "депутатите"от "сдс"в парламента ???? ЗАЩО според Вас "Другарката"Неделчева ВЪРНА ПРАЗНА ПАПКАТА на ПРЕЗИДЕНТА ????!!!

2023.06.11 | 12:14

22
PARAPETI,PEDALI,PREDATELI.....GENDERI 6ARENI

2023.06.11 | 12:05

21
Времето е с Вас СДС, Времето Ви дойде. САМОУБИЙТЕ СЕ по примера на Янко Янков. Горбачов получи УДАР и УМРЯ, това бе първият знак, че времето Ви дойде, Янко е втория в БГ. Време е!

2023.06.11 | 12:02

20
Времето е с Вас СДС, Времето Ви дойде. САМОУБИЙТЕ СЕ по примера на Янко Янков. Време е!

2023.06.11 | 12:00

19
Последвай Янко Янков Самоубий се, Времето Дойде!

Добави коментар

Водещи новини