Румен Христов за преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ: Учудвам се на търпението на г-н Борисов

  • 28 април 2023 18:49

  • 1599
  • 15
Румен Христов за преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ: Учудвам се на търпението на г-н Борисов
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

Преговорите вървяха сравнително добре. Сформираха се групи по секторни политики. Разликите между ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ПП-ДБ бяха незначителни. Обаче изкарването на ярки политически фигури от страна на Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от взриви обстановката. Няма да подкрепим такъв кабинет. Ако има кабинет, ние го виждаме като такъв на паритетна основа. Това заяви зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в в предаването „Още от деня“ на БНТ.

„Кабинетът е на тези, които носят отговорност. Идеята беше да видим политиката и съставът на кабинета, защото може да се окаже, че има личности неприемливи за нас. Има два подхода – чисто партиен, с ярки фигури в него и с експерти, предложени от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ПП-ДБ“, уточни той.

„Аз се учудвам на търпението и толерантността на г-н Борисов. Те искат всичко. Ако не постигнем съгласие за кабинет, сигурно ние ще предложим такъв. Ако до връчването на мандата не сме постигнали съгласие в ПП-ДБ, ще предложим кабинет“, категоричен е лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Бойко Борисов: Кирил и Асен да се дръпнат

Колегите казват: „Ние категорично няма да ви подкрепим, но искаме подкрепата ви, безусловно. Ако няма разбирателство между първата и втората политическа сила, отиваме на нови избори. Вероятно през юли. Въпросът е, че имаме много важни закони, които трябва да се приемат", каза Христов.

„Предложението да бъде върнат бюджета на първо четене, означава ново забавяне от месец и половина. Това означава, че много трудно бихме могли да го приемем и изпадаме в ситуация, в която няма да можем да се разплащаме от юни“, изтъкна той.

„Докато не изчерпаме всички възможности между първата и втората политически формации, няма да пристъпим към разговори с други формации. Много жестове бяха направени от наша страна. Резултатите на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на се увеличават, на ПП – намаляват. Ние не виждаме упреци от нашите избиратели, ако отидем на нови избори, резултатът ни ще се подобри. В другия парламент ще бъде още по-лошо. Може да стане така, че на следващите избори ПП-ДБ да имат нужда от още един партньор“, предупреди Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

„Ние ще внесем правителство на мнозинството. Правим един силен кабинет, внасяме го и ако не получим кабинет, мандатът отида при вторите. Ако и те не успеят – отиваме на избори“, обясни той.

Денков: Виждам Асен Василев и Кирил Петков в изпълнителната власт

По думите му има страх от страна на ПП, че по-подготвените министри на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в биха стояли по-добре от техните хора. Има страх да управляват заедно с нас. Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в направи аналогия между Борисов и футболиста Меси и каза, че когато имаш него, се налага да го държиш на резервната скамейка.

„Разделянето на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на бе грешка. Тази коалиция с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в беше инициирана от ЕНП. Целта беше да се обединят десните формации. Нямаше проблем при нас да дойдат и колегите от ДСБ. Беше логично. Не е така обаче, че г-н Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и да гласува срещу идеите на ЕНП. Все пак е от това политическо семейство“, каза още Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1599 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2023.05.03 | 22:48

15
А всички от Герб са толупи като лидера ,квадратни глави ,200 килограмови прасета !!! Добре охранени и накрадени !!!!!!!!

2023.04.28 | 19:01

2
БОЙКО БОРИСОВ-ЧЛЕН НА БКП С АГЕНТУРНО МИНАЛО В ДС. ПСЕВДОНИМ БУДА!

2023.04.29 | 06:08

14
И ОФИЦЕР ОТ УБО
Гого

2023.04.28 | 19:54

7
Никога повече Киро и Кокорчо! Тия двамата мошеника вън от парламента!!!!

2023.04.28 | 21:00

13
До 9. Ти добре ли си бе. Виж цените в магазина и заемите които ще плащаш. Вие ог т.нар. промяна наистина сте изкукали като киро

2023.04.28 | 20:11

9
Какво лошо са направили бе даго начукам на майкати.

2023.04.28 | 20:40

12
glupav bokluk kak kakvo losho sa napravili pe dalat asenci i kirco lenkin bre ta nali tia dvamata poharciha na naroda 8 miliadra za 8 dena bre bokluk glupav

2023.04.28 | 20:38

11
taka shte da e rumenco shte triabva tarpenie za da se krade vece e iasno tce sam ne moje da krade

2023.04.28 | 20:13

10
Рязкай сърмата и закривай, шопелпомачора обратно по селата и дуварджии в ЕС.

2023.04.28 | 20:10

8
Марк Рюте: Кирил Петков е премиер, който се бори с корупцията и модернизира България © Novini.bg 2k Добави коментар След като Кирил Петков стана министър-председател на България, казах на моя екип – това е нов премиер, който се бори с корупцията, модернизира страната. Това каза на брифинг в Министерски съвет министър-председателят на Нидерландия Марк Рюте след среща с премиера Кирил Петков, предаде репортер на Novini.bg.
ддоган мангалана

2023.04.28 | 19:21

5
бахти с пермите тези от герб сдс
ПРОСТЯ КОПЕЙКИН

2023.04.28 | 19:52

6
НОВА МАРКА ®^™ ЗАПАЗЕНА ЗА ИДИОТО
Рязания

2023.04.28 | 19:20

4
тия от ГЕРБ са Фалшифицирали изборите.Робско племе тва БГ

2023.04.28 | 19:15

3
Защо СДС са в коалицията след като нямат и 0.5% и този постоянно се появява, все едно е някакъв фактор?

Добави коментар

Водещи новини