Тошко Йорданов: Изчегъртването на модела ГЕРБ е напреднало

  • 15 май 2023 13:01

  • 4971
  • 8
© Novini.bg

Решението на главния прокурор си е решение на главния прокурор. Изявлението на главния прокурор показва нещо, което българското общество знае - че има политическо влияние или поне опит за политическа намеса в съдебната система. Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента председателят на ПГ на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г., предаде репортер на Novini.bg по повод днешното изказване на главния прокурор, в което той посочи, че в държавата има политическа мафия.

Всичко по темата:
Опитът за атентат срещу Иван Гешев и исканата му оставка 508

Друго нещо, на което искам да обърна влияние, е, че ако ИТН не бяха свалили ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в преди 2 г., това в момента нямаше да се случи. т.е. Изчегъртването на модела ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в под някаква форма е напреднало, защото тези обвинения и скрити заплахи, които хвърчат в момента, са доказателство, че това вече не е такова монолитно срастване на политическа власт със съдебна власт, заяви Йорданов.

Хубаво е да си давате сметка, че не само тези партии са с влияние в съдебната система - не е тайна, че "Демократична България" имат влияение в съдийската колегия. По време на нашето съвместно управление с ПП и ДБ не се говореше за реформиране на прокуратурата, говореха само за смяна на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във. Ние говорехме за реформиране на прокуратурата и бяхме обвинявани от тях, че се опитваме под някаква форма да пазим главния прокурор. Сега прогледнаха и видяха, че проблемът не е само в личността. И, колкото и да е вредно това, което направиха Кирил Петков и Асен Василев - да заменят една съдебна бухалка със своя съдебна бухалка, защото това беше целта им тогава, а не дълбока съдебна реформа, това е също толкова опасно, колкото и по времето на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, посочи председателят на ПГ на ИТН.

Надявам се тези турбуленции, които започват, да бъдат оздравителен процес и съдебната, законодателната и изпълнителната власт най-накрая да станат максимално независими, каза още Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г..

Иван Гешев скъса оставката си и заяви: Време е да бъде изметен този политически боклук!

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4971 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
потрес!

2023.05.15 | 15:05

8
Няма измислена мярна единица за наглостта, безочието и цинизма на първия санитар на Сакатия мерзавец от Учиндол! За Хаджи Тошко Африкански става дума, става дума за този долен чалгарски лакей, който имаше чудовищната наглост да заяви, че "те били свалили" герберастката престъпна сган от влас! Нищо подобно, селяндурино чалгарски с просташкия и каруцарски език! СИКаджийската мутра и престъпниците като него него бяха свалени от целокупния български народ, който три месеца излизаше по улици и площади с искане за оставка и на Мутрата от СИК, и на Каскета, който пък днес се изживява като "жертва"! Ти, селяндурино Хаджи Тошко, ти лично, дългоносата и фъфлеща Митева учиндолска слугиня и Балабана Джебчията,дето пребърква джобовете на околните, за да вади разни хартийки и да ги развява по телевизиите, свалихте не СИКаджийската мутра и престъпниците му, а достойния Никола Минчев и Кирил Петков! Свалихте ги в престъпен, долен и коварен заговор точно с Мутрата от СИК, със сценариста на чалгарската ви сбирщина - милиардера от сараите и разбира се - с върховната заповед на Зеления чорап от село Славяново, която пък на него беше спусната лично от чудовището в Кремъл! Какво "изчегъртване" бълнуваш, какви пет лева бе, негодник чалгарски? Вие "изчегъртахте" законно избраното правителство, защото то посегна на учиндолския ортак Таки, като спря кранчето му на "Капитан Андреево", извади на светло грабежите и престъпленията на герберастките бандити! И тогава точно вие, селяндурино Африкански, точно вие се съгласихте да изпълните мократа поръчка на сараите и на СИК, но особено на Кремъл! Ти си лъжец, Хаджи Тошко Африкански, ти лъжеш като дърт циганин, защото винаги си бил мерзавец и лъжец! Такъв си се пръкнал и такъв ще се споминеш!

2023.05.15 | 13:30

1
ЧАЛГА ИМБЕЦИЛ
До 2

2023.05.15 | 14:54

7
Това не им пречи да се пъчат

2023.05.15 | 13:39

2
ТИЯ ВЛЯЗОХА СЪС ИЗБОРНА ИЗМАМА!

2023.05.15 | 14:54

6
И за това ще направите коалиция с тях? Или за да пазите пак фирмите на границата? Чалгари, видяхме ви какви мутренски марионетки сте.

2023.05.15 | 14:36

5
Колко са начетени малките депесарчета
ddd

2023.05.15 | 14:30

4
Не благодарение на вас, подлоги!

2023.05.15 | 14:16

3
Тези от итн са най-големите бо/клуци!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини