Терзийски от ПП за Гешев - Ситуацията е: „Ти си го избра, ти си го смени”

  • 15 май 2023 12:50

  • 1206
  • 3
Терзийски от ПП за Гешев - Ситуацията е: „Ти си го избра, ти си го смени”
© Нова нюз

„Ситуацията е: „Ти си го избра, ти си го смени”. Това коментира в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS депутатът от ПП-ДБ Йордан Терзийски по повод престрелките между ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във.

Всичко по темата:
Опитът за атентат срещу Иван Гешев и исканата му оставка 508

Терзийски обясни, че за смяна на главния прокурор говорят от много време с притеснение и изтъкват, че има обвързаности, изпълняване на определени поръчки. „Кой на кого се обадил, кой кого заплашил – това се случва в съдебната система. Това не е правосъдие, не е било правосъдие и ако не го реформираме, няма да е правосъдие”, заяви депутатът.

Иван Гешев скъса оставката си и заяви: Време е да бъде изметен този политически боклук!

„Отдавна искаме съдебна реформа, а не само да сменим Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във с друг. Искаме правосъдие, работеща съдебна система”, допълни Терзийски.

По плана на предаването е трябвало да бъдат коментирани политическите мандати. От ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на са отказали да изпратят свои представители в студиото, направи уточнение водещата Лора Инджова.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1206 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ПРАСЕТО

2023.05.15 | 16:40

3
В СПИСЪКА!

2023.05.15 | 13:19

2
Поредния натисквач на копчета дава акъл.
ха,ха,ха

2023.05.15 | 13:13

1
Точно така е ! Прав е пича от ППедалите!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини