Борисов коментира искането за оставка на Гешев, ядоса се на въпрос за ареста му

  • 12 май 2023 18:34

  • 6272
  • 13
©

Персоната е без значение. Имат значение законите, контролиращи главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във. Това трябва да се случи, за да приключи цялостната съдебна реформа и върховенството на закона. Това заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г след срещата си с представители на ПП-ДБ, предаде репортер на Novini.bg.

Всичко по темата:
Опитът за атентат срещу Иван Гешев и исканата му оставка 510

„Защо си мислите, че той ме е пуснал от ареста? Има две съдебни решения на българския съд за незаконните арести на Кирил Петков, Бойко Рашков и компания. Изведнъж излиза, че Гешев ме е спасил от ареста ли, айде престанете сега. Ако искате да вляза и да постоя още два дни?“, ядоса се той на журналистическите въпроси.

Членове на прокурорската колегия на ВСС предлагат предсрочно освобождаване на Гешев

"Може би Мария Габриел знае кое е разковничето за много от въпросите. Тя взима сама решенията си и знае, че носи наказателна отговорност", добави той.

„Ако едно име познавам от ВСС, може да ме обвините във всичко. Има парламентарна квота. Кои са двамата, които са на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в? Аз не ги и познавам. Донесете детектор. Не ми е работа да знам членовете на ВСС как се казват", коментира още лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„От утре започваме срещите с останалите партии. Ако се договорим с тях с подкрепата, която заявиха от втората партия, много бързо можем да наваксам забавянето по Плана за възстановяване и устойчивост“, подчерта Борисов.

"Служебните правителства на Радев доведоха до този хаос и катаклизми във всички сфери", каза още той.

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в каза, че ще се срещне отново и с другите лидери. И изрази надежда, че Кирил Петков и Асен Василев могат да се обадят тази вечер или утре. Той призна, че е влязал на срещата, след като тонът се е изострил. 

Борисов посочи, че редовното правителство трябва да е с кратък мандат.


 


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6272 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2023.05.12 | 18:55

1
Браво.

2023.05.12 | 18:56

2
ГН БОРИСОВ ВИЕ ОПРАВЛЯВАХТЕ 12 ГОД.ОТСТЪПЕТЕ ПОНЕ 1 МАНДАТ НА ПП И ДБ.НИЩО ЛОШО НЯМА ДАСЕ СЛУЧИ.ВИЕ ГО ЗНАЕТЕ ТОВА.И ЩЕ БЪДЕТЕ РЪКА ЗА РЪКА И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕЕ ХАПИ,И ВИЕ ЩЕ СЛЕДИТЕ ВСИЧКО,НЕ САМО ОСТАНАЛИТЕ ЕТНОСТИ.ГН ПЕТКОВ АСЕН ВАСИЛЕВ ХРИСТО ИВАНОВ ГН АТАНАС АТАНАСОВ,ПОМИСЛЕТЕ НАПРАВЕТЕ ИСТОРИЧЕСКИ КОМПРОМИС.ВСИЧКИ ХОРА ЩЕСА ЩАСТЛИВИ,НЕКА ДАЕ МАРИЯ ГАБРИЕЛ НО ТРЯБВА ДА ИМА ДВАМА ЗАМ ПРЕМИЕРИ ОТ ПП И Д БЪЛГАРИ,А ВАСИЛЕВ НА ФИНАНСИИТЕ К ПЕТКОВ ЗАМ ПРЕМИЕР И ВИЕ БЪДЕТЕ ЗАМ ПРЕМИЕР,ГН А АТАНАСОВ МИНИСТЪР НА МВР.ВЪПРОСЪТ Е ДА СТЕ ЗАЕДНО.ТОВА Е НАЙ ДОБРИЯТ ВАРИЯНТ.ЛЕСНО Е ДА ГРЪМНЕШ ЧОВЕК,НО АКО Е НЕВИНЕН?МНОГО Е ЛЕСНО ДА САБОРИТЕ ГОТОВАТА ПИРАМИДА.УСПЕХ ЧАКАМЕ ВИ ДА СЕ РАЗБЕРЕТЕ,ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВЕ ЧАКА.

2023.05.12 | 19:48

7
Пише се управлявал,неграмотнико смотан

2023.05.12 | 18:58

3
Едно време Тони Нлеяр беше разследван и какво от това.И Борисов беше разследван.

2023.05.12 | 19:06

4
Ееее...Така,така...Ще се случи мандата на Габриелчето...Само Гешката да не се усети каква шапка му скроихте с уж провала му с атентата(фалшив атентат какъвто го наларахте да скалъпи и предварително замислен провал,който му скроихте),че ще замирише яко на лайна..!
боко турската сперма

2023.05.12 | 19:29

5
един прост който доган го издигна и окраде парите ви изяде цялата сперма на циганите
????

2023.05.12 | 19:30

6
"Другарю-ЛИЧНОСТ"Борисов,"Другарят-ЛИЧНОСТ" Горанов Влади ПОЗНАВАТЕ ли ?????????????????!!!

2023.05.12 | 19:52

8
Затвор за престъпниците, клептократи

2023.05.12 | 20:14

9
МРи В ЛаЙнА ТИКВО!

2023.05.12 | 20:46

10
Каза лайното и цопна в дупката. :)
баба гицка

2023.05.12 | 21:00

11
НЕ ПИПАЙ ГЕШЕВ - САМО ТОЙ ОСТАНА ДА СЕ БОРИ С мафията - МАХНЕШ ЛИ ГО И ТИ СИ ПЪТНИК
☠️Плaмeнa Aпocтoлoвa☠️

2023.05.13 | 08:33

12
☞☢️.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.Боко-Българоубиецо, ГPЪМ ДA ТE YДAPИ изрод гнyceн. ..¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ☞⚡Бoko-Бypcyka от ceлo Xepakoвo - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, вpъщaй 16-те милиapдa-eвpo, koитo личнo ТИ OTKPAДНA oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO!!!⚡: tiny.cc/3ugwuz ☞✋Kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Гоце фон Клозет, Циган-Бoko-Гoмнoтo, Циган-Kocтя Koпeйkин, Дoмyз-Kapakaчaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар, трябва да бъдaт НАБУЧЕНИ НA-KOЛOBE!☢️: tiny.cc/toozuz
☠️✋Cлaвeнa Toчeвa✌️☠️

2023.05.13 | 08:37

13
☞✋...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин. ¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸ ¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸⚡: tiny.cc/6fk2vz ☞☢️Eтo ги цигaнckитe бapoни koитo oт тpийceт гoдини oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи и пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, а глacyвaщитe зa тях сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!⚡: tiny.cc/j7i5vz ☞☢️Kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Гоце фон Клозет, Циган-Бoko-Гoмнoтo, Циган-Kocтя Koпeйkин, Дoмyз-Kapakaчaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар НA BЪЖETOOO!☢️: tiny.cc/56t1vz

Добави коментар

Водещи новини