Вотът на недоверие се обсъжда тайно

  • 16 юни 2011 09:34

  • 1491
  • 4
Вотът на недоверие се обсъжда тайно
©

За първи път дебати по вот на недоверие към правителство няма да се излъчват пряко по БНТ и БНР. Мотивът е националния траур заради трагедията на автомагистрала Тракия.

Депутатите отхвърлиха предложението за отлагане на дебата по вота на недоверие, направено от Парламентарните групи на ДПС и на Коалиция за България вчера на председателски съвет. От 166 гласували – „за” бяха 59, против – 89 и 18 се въздържат.

Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в от името на ПГ на ДПС заяви: „Подновявам предложението, което направихме вчера на нарочен председателски съвет – дебатите по вота на недоверие да бъдат отложени за утре. Те можеха да се проведат и днес, ако мнозинството не ограничаваше българските граждани да чуят мотивите на вота”, посочи Местан.

Той се обърна към председателя на парламента - нямате полезен ход – или ще пуснете в пряко предаване дебата, в противен случай носите неизбежно отговорността за това, че ви е страх от тези дебати.

Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на заяви, че траурът ще бъде използван дебатът да не бъде видян от българските граждани. Той поиска прегласуване на предложението за излъчване на дебатите, но то бе повторно отхвърлено.

Последвайте канала на

Novini.bg
1491 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
roshav

2011.07.29 | 20:10

4
Точно пък данчо ментата (Йордан Цонев) няма ама никакво право да се обажда.
@

2011.06.16 | 13:03

3
То е ясно,че СК и АТАКА са на хранилката и няма как да гласуват за сваляне на правителството,какъв е смисъла да ги гледаме тия циркаджий
Иван

2011.06.16 | 12:39

2
Демагозите гербаджии пак намериха причини да се измъкнат от това , целия Български народ да чуе до какво просешко състояние е докаран от същите тези демагози.

2011.06.16 | 12:24

1
Защо дебатите по вота няма да се дават по телевизията - какво е това информационно затъмнение от времето на комунизма.

Добави коментар

Водещи новини