Миков: Има достатъчно основания за вот на недоверие

  • 18 май 2011 10:18

  • 1269
  • 3
Миков: Има достатъчно основания за вот на недоверие
©

БСП вижда достатъчно основание за вот на недоверие към кабинета, в социално-икономическата сфера, както и в областта на правосъдието и вътрешните работи.

Това заяви в предаването "Добро утро, България" на радио "Фокус" депутатът от Коалиция за България Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Той каза, че цялото поведение на управляващата партия ГЕРБ е противоконституционно.

"ГЕРБ се страхува от вот на недоверие и това си е проличало в опита им, едва ли не да забранят внасянето на вот на недоверие чрез поискания преди няколко месеца от премиера Борисов вот на доверие към кабинета".

Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно посочи, че основният мотив за искане на вот на недоверие към кабинета е социално-икономическата ситуация, а именно обедняването на българите.

БСП ще води разговори с всички политически сили за подкрепа на вота на недоверие, защото хората в България живеят все по-зле и бягат от страната, добави Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Последвайте канала на

1269 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
d

2013.03.07 | 18:02

3
Микоо май си забравил да глътнеш сутрешната дозичка.
До първи

2011.09.02 | 12:20

2
Какъв независим си ти бе? В какво се изразява независимостта ти? Погледни му снимката само и си прави заключение колко е уплашен. И знаеш ли защо. Защото идва видов ден- а той е от тези, които ограбиха България и бъларския народ- ще им потърсят отговорност.
независим избирател

2011.08.26 | 16:51

1
Г-н Миков няма време за мислене,незабавно трябва да се консолидирате с всички политически сили-подкрепящи ВОТА против Правителството или в против случай продъл-жавайте да СПИТЕ. ГЕРБ демонстрират-че от останалите политически сили нямали потенциал и експерти от които да се състави например СЛУЖЕБЕН Кабинет. Трябва да спасим България от това репресивно управление ....

Добави коментар

Водещи новини