Главчев: Радан Кънев и Атанас Атанасов не са си подали оставките

  • 16 декември 2015 18:39

  • 1872
  • 0
Главчев: Радан Кънев и Атанас Атанасов не са си подали оставките
©

За мен е странно да се държиш опозиционно, след като си в управлението. Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и Атанас Атанасов още не са внесли оставките си в деловодството на НС. Това каза Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в от ГЕРБ в предаването "Още от деня" по БНТ.

"Имаме коалиционно споразумение, което е подписано от петте политически субекта в състава на РБ. За нас позицията на ДСБ не е ясна. Всички останали вече обявиха, че ще продължат да подкрепят правителството. За стабилността на страната не е добро това което се случва. Трябва да сме единни, особено пи гласуването на промените в Конституцията" посочи Главчев.

"Аз не мога да намеря мотивите и ми се иска да се аргументират. Според мен ДСБ нямат логични мотиви. Единствено заради прокурорската квота не трябваше да се случи нищо останало. Всички останали промени се приеха с положителен знак".

Депутатът от ГЕРБ даде добра оценка на кандидатът за правосъден министър, който днес бе представен от премиера. "Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на е познато лице, тя е била два пъти вицепремиер. Аз смятам, че тя ще завърши, това което Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския започна, а именно съдебната реформа. Смятам, че колегите от ДСБ трябва да се успокоят".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1872 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини