Каракачанов: "Четирима се карат, ДПС печели" е най-лошият вариант за всички

  • 16 декември 2015 17:48

  • 1830
  • 2
Каракачанов: "Четирима се карат, ДПС печели" е най-лошият вариант за всички
©

Патриотичният фронт ще обсъди кандидатурата на Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на за министър на правосъдието и предполагам, че ще бъде подкрепена. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

По думите му, това е стъпка в посока преодоляване на правителствената криза и запазване на стабилността в държавата. ДПС трябва да бъде държано настрани от властта. "Четирима се карат, ДПС печели" – това е най-лошият вариант за всички, коментира Каракачанов по повод противоречията в управляващата коалиция.

Светът се променя, конфликтите около нас са различни и българската държава трябва да реагира бързо на предизвикателствата като кризата с мигрантите. Ние още преди година говорехме за това армията да охранява границата и икономически мигранти да не бъдат допускани, заяви лидерът на ВМРО.

Той посочи, че Патриотичният фронт ще се присъедини към разговорите за преформулиране на коалиционното споразумение, като се въздържа от коментар, дали то ще бъде подкрепено от националистите.

Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността обясни и защо от ВМРО се обявиха категорично против посещението на турския премиер Ахмет Давутоглу у нас. Турция не е добронамерена към България. Всички нормални анализатори разпознават в политиката на Давутоглу стремеж към връщане на имперското присъствие на Турция в региона. Борбата на Турция с "Ислямска държава" е част от този план, каза съпредседателят на Патриотичния фронт.

По думите му, Турция заплашва и изнудва Европа с двата милиона мигранти, които са на нейната граница. Не трябва да бъдем захласнати като папагали, а да защитаваме нашите интереси, подчерта Каракачанов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1830 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
АНТИКОМУНИСТ И АНТИЕВРЕИН

2015.12.21 | 11:28

2
Каракачанов,друго си е да си във властта и да си на рахат нали ? Не че сега ДПС пак не управлява ама въпроса е че сте на рахат

2015.12.17 | 21:47

1
toq pedal e kurva ,samo si potriva nosa,liceto.. kato nqkakvo jivotno nqma gram inteligentnost, tup i prost-kurva

Добави коментар

Водещи новини