Зам.-областен управител на Варна от ДСБ подаде оставка

  • 17 декември 2015 13:52

  • 1361
  • 1
Зам.-областен управител на Варна от ДСБ подаде оставка
© dsbvarna.com

Зам.-областният управител на Варна от ДСБ Цветомир Петров подаде оставка днес. Той обяви решението си пред медиите и обясни, че предприема тази стъпка, съобразявайки се с позицията на националното ръководство на партията, която го е предложила за поста.

Петров каза още, че ДСБ няма свои представители на ръководни постове в други структури на държавните ведомства във Варна.
Междувременно на заседание на общинския съвет в крайморския град днес д-р Ивайло Митковски от ДСБ напусна групата на Реформаторския блок.

Той остава общински съветник като представител на партията. Очаквах моделът "Варна" или "Кирил Йорданов" да се разбие, но това не стана, посочи Митковски, цитиран от БТА.

С излизането му от групата на Реформаторския блок в съвета, тя остана с четирима членове. Преди д-р Митковски групата напусна и Чавдар Трифонов, който обяви, че става независим общински съветник.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1361 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
1

2016.01.02 | 14:31

1
А какво се случва с видинския областен управител? Той деменция ли има? Или се снишава като мишок, като се надява да отмине бурята? Щото вън от властта ще умре от глад, предвид компетенциите му като адвокат!

Добави коментар

Водещи новини