Нов министър на правосъдието може да има до края на другата седмица, смята Караянчева

  • 11 декември 2015 09:11

  • 1630
  • 4
Нов министър на правосъдието може да има до края на другата седмица, смята Караянчева
©

Напълно е възможно изборът на нов министър на правосъдието да стане до края на другата седмица, заяви пред БНР заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

"Ще имаме свое предложение, ще очакваме предложението и на РБ и ще очакваме премиерът да направи своя избор, защото той е човекът, който ще работи със съответния правосъден министър и изборът трябва да е негов", подчерта тя.

Според Караянчева Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и не са направили достатъчно, за да защитят своята теза по отношение на квотното разпределение в съдийската и прокурорската колегия във ВСС.

"Когато се направи този исторически компромис преди два месеца, този текст беше проблемен, и за АБВ и за Патриотичния фронт, и за другите политически сили. В този двумесечен срок имаше достатъчно време и правосъдния министър, и Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и да направят тези политически совалки, които са необходими, за да се убедят политическите сили, че това наистина трябва да се случи. Когато правиш стъпки за промяна в Конституцията, се изисква изключителен консенсус между тези партии, които присъстват в парламента", каза Караянчева.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на заяви, че не може да даде лична оценка за работата на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, но посочи, че е важно, когато се правят реформи да има диалог между парламентарните групи и изпълнителната власт: "Диалогът, който водеше министър Иванов, не беше достатъчно добър. При първото четене на промените в Конституцията се наложи министър-председателят да дойде в парламента и да направи възможен диалога".

Последвайте канала на

1630 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
сталин

2015.12.11 | 21:03

4
Искам да я чукам, като виагра е.

2015.12.11 | 10:29

3
за колеги ползвайте ликвидирани вече големи заводи издържали десетки хиляди Българи.. ВАМО Варна.Хемус,ЕЛМА ,МАШ Строй Троян.ПИкадили Ловеч, Пени.. Навсякъде се виждат ясно черни нагло терористични обемно обсебващи увреждания..

2015.12.11 | 10:26

2
Огледайте и жилища на спецовете за активирани "черни чума убиици" от МВр служители ползвани от терористи// вкарват в лични карти и шофьорски книжки нагло терористични съоръжения след 1997 година мръсните копелета
ГоляМ срам

2015.12.11 | 10:24

1
да се провери колко съпруги и деца на важни преродени вкл началници от спец служби са изнасилвани ,поени с наркотици и заразени трайно от тн"мусри"с милиционерски униформи ползвани з а мръсни поръчки

Добави коментар

Водещи новини