Димитър Главчев: Не сме бламирали Христо Иванов, няма симптоми за други оставки (видео)

  • 11 декември 2015 08:36

  • 1638
  • 2
Димитър Главчев: Не сме бламирали Христо Иванов, няма симптоми за други оставки (видео)
©

Не сме бламирали правосъдния министър. За да има промени в Конституцията, трябва да има квалифицирано мнозинство. Това каза в сутрешния блок на БНТ депутатът от ГЕРБ и зам.-председател на Народното събрание Димитър Главчев.

На трето гласуване има възможност да се случат промените, които са предлагани, добави той. Сигурно трябва да има и по-големи промени, но политиката е изкуството на възможното. Това е реалността в момента, това е конфигурацията в българския парламент, подчерта Главчев.

По думите му няма опасност Реформаторският блок да напусне управляващата коалиция. Нека първо те се изяснят помежду си. Аз нямам никакви притеснения, посочи депутатът от ГЕРБ.

Главчев заяви, че не очаква да има предсрочни избори. Управляващото мнозинство е стабилно, смята той. Зам.-председателят на парламента каза, че не очаква други оставки след тази на правосъдния министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Не виждам такива симптоми, заяви Димитър Главчев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1638 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.12.11 | 09:52

2
в коя посока гледаш ? към дпс ?

2015.12.11 | 09:52

1
taq mur6a i toi e za zatvora

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини