Поне трима служебни министри с оферта за титуляри

  • 29 октомври 2014 06:19

  • 2980
  • 4
Поне трима служебни министри с оферта за титуляри
© Булфото

Ако се стигне до десноцентристки кабинет с премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, част от служебните министри може да запазят постовете си. Това заявиха пред “Труд” източници, близки до преговорите и до "Дондуков" 2.

Сред идеите на реформаторите била мястото си да запази правосъдният шеф Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Концепцията му за реформа в системата, представена преди няколко дни, се припокрива с тази на дясната коалиция. Другият вариант бил мястото да остане за Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, след като Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и обяви, че остава депутат.

Оферта за титулярно място е получил и външният министър Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,, макар че и за това място се спряга Кунева. МВР шефът Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен също е вариант за титуляр, но можело да има напрежение в някои среди в ГЕРБ и атаки срещу Бакалов, разказаха партийци.

За образованието също се спрягат имена, близки до реформаторите, и по-специално до бившия министър Даниел Вълчев. Сред имената са сегашният главен секретар на министерството Красимир Вълчев и сегашният зам.-министър Ваня Кастрева, пише още "Труд".

Последвайте канала на

Десислава Станева
2980 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
BBisPedal

2014.10.29 | 09:36

4
Ако ГЕРБ се върне на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование!
на къде

2014.10.29 | 09:30

3
гласувах те ли ,сега какво може да се направи, за такива овце като нас само така, даже и тока да вдигнат, взимам си сака и се махам от тук нямам повече време за губене.РАДИН КУНЕВ-боже какви хора ще ни управляват

2014.10.29 | 09:30

2
Голям провал за ГЕРБ, ако е корумпираната Кастрева. Четете за нея в Интернет

2014.10.29 | 09:30

1
Кастрева е милионер и най-корумпираната в Бг. Тя е на поста началник на РИО София-град от времето на НДСВ и е назначена с квотата на ДПС. Закрилник и е Първанов. Същата притежава няколко хотела по черноморието и планински курорти. Мъжът и е треньор по тенис на Б. Борисов. Кастрева взима пари както за назначаване на директори на училища, така и на ученици в елитни гимназии. Играе в схема с обществ ени поръчки с хора от МОН и от такива по проекти, като "УСПЕХ". Тя се смята за недосегаема! В конкретния случай прикрива директорката на Четвърто помощно училище - Ал Шериф - Бочева.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини