Пеевски: Служебното правителство да отмени решението за частната детска болница

  • 01 май 2024 15:02

  • 4129
  • 3
Пеевски: Служебното правителство да отмени решението за частната детска болница
© Булфото

Призовавам служебното правителство незабавно да отмени решението си за изграждане на частна детска болница, взето във вторник. Това се казва в позиция на председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

"Недопустимо е държавата да абдикира от главната си отговорност - опазване на здравето и живота на децата. Още по-недопустимо е да се създават разделителни линии и противопоставяне днес, когато повече от всякога се нуждаем от обединение.

ПП-ДБ дава на прокуратурата и ДАНС решението за създаване на частна детска болница 

Българските граждани трябва да научат кой подведе Министерски съвет да вземе подобно решение и чии лобистки интереси обслужи. Хората трябва да знаят защо и как се вземат решенията, които засягат най-ценния капитал за бъдещето на страната - нашите деца", се казва още в съобщението.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
4129 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
патриот

2024.05.01 | 18:36

2
тоя се разпорежда с всичко и всеки без да е на влас ,гласувай народе за гроб и ще получите бонус дпсъъъ
Тенев

2024.05.02 | 09:30

3
А за кого изобщо да гласуваме?
Аман

2024.05.01 | 16:36

1
Нагли или глупави?! Или алчни... Сигурно и трите! Не знаят ли, какъв ще е крайният резултат? Аман от глупаци в тази държава!!!

Добави коментар

Водещи новини