Диков: Борисов е объркан, Станишев - сбъркан, Местан - оплетен

  • 29 март 2014 20:00

  • 8875
  • 49
Диков: Борисов е объркан, Станишев - сбъркан, Местан - оплетен
©

Никога не съм изпълнявал поръчки, няма никакъв проблем да се закълна в "Да" или "Не". Това заяви Сашо Диков в собственото си предаване по Нова телевизия, което по изключение бе водено от колежката му от сутрешния блок Ани Цолова.

"Предлагали са ми и пачки, и пликчета - последния плик беше тук преди няколко месеца, но съм отказвал винаги".

"Не съм светец, по-скоро смятам, че всеки има своята цена. Всеки човек се купува, дали чрез пари, дали по друг начин", каза водещият, допълвайки, че на този етап не би си представил да зачеркне над 30-годишен журналистически стаж.

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на съм се виждал, защото съм го гонил за интервю, очевидно не съм успял да го навия", поясни той.

"Да е жив и здрав Карбовски, че толкова обича парите и че заради торбите с пари напусна това място и отиде в Тв7", заяви Диков по адрес на колегата си, който преди това водеше предаване в Нова и заради преместването на когото той е започнал да води предаване.

"Нямам спомен по линия на правителствата някой да ме е натискал, защото съм достатъчно гламав, разбрали са, че няма да стане - по тази причина и досие в Държавна сигурност нямам". Така Диков отговори на въпрос, прочетен от Цолова и зададен от лидера на ДПС Лютви Местан.

Според него колата му е била взривена, за да бъде злепоставен Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който на следващата сутрин щял да посреща шефа на Еврокомисията Жозе Барозу.

"Предлагали са ми пътешествия с частни самолети, пътешествия, където си искам, но аз така съм решил - да не приемам", каза Диков, допълвайки, че знае, че някой ден може да врътне ключа на колата си и това да е последното му действие.

"В тая журналистическа помия, лайна, се чувствам като смешник - да, такъв съм", каза с гордост той от позициите, които е отстоявал. "Аз си давам сметката колко смешен и жалък съм, упражнявайки професията по този начин", допълни Диков.

"Няма такъв случай, в който Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да се е опитвал да влияе на мое предаване. Ако имаше такъв, аз пръв щях да го изтъпанча" - така отговори Диков на въпрос, зададен му от лидера на ГЕРБ.

Помолен да определи с по една дума политиците, той каза: Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е объркан, Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на - сбъркан, Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от - изперкал в добрия смисъл на думата, Лютви Местан - оплетен, Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа - изкукуригал, Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното - Джак Никълсън в "Полет над кукувиче гнездо, Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в - кадърният Гоце, Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 - глътналият бастун Бъстър Кийтън, Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва - мистър Бийн, като към последния той се обърна с призив и въпрос: "Уважаеми, умен и красив бъдещ премиер, откъде са ти парите?".

Диков обяви, че БТВ му е направила изключително примамливо предложение. Но каза, че дали ще отиде в конкурентната медия, ще реши в края на телевизионния сезон - през юни. Те искали той да се присъедини към екипа им веднага.

Диков разкри, че по скалата от 1 до 10 е амбициозен на 12-та или 15-та степен. Лошото у него бил егоизмът, защото бил вълк-единак, но с възрастта започнал да обръща повече внимание на хората.

"Имам възможно най-добрия и изумителен партньор в живота си. Това е огромен, уникален късмет", каза той за личния си живот.

"Никога през живота ми леглото не е било място, на което се доказвам като мъж, не ми е трябвало усилие, ако искам да лягам с една или друга. Според мен мъжът трябва да се доказва на други места", обяви той.

Сашо Диков каза, че един от най-близките му приятели е бившата телевизионерка Нери Терзиева. Той обвини уродливия журналистически модел заради това, че 15 години никой не е успял да излезе с достатъчно добро предложение към нея, която била безспорен авторитет в професията.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
8875 49

Свързани новини

Коментари 49

Добави коментар

2014.04.03 | 10:39

49
Каква злоба излъчва снимката на тоя !
Я, па тоя!

2014.04.03 | 10:39

48
Тоя никой не го взема на сериозно, затова и не се опитват да го купят. На времето и ДС не го е вербувала, защото го е смятала за незначителна личност.
FM

2014.03.31 | 10:59

47
Борисов е объркан,Станишев е сбъркан, Местан оплетен в чувства.
митко

2014.03.31 | 10:51

46
саше много си тъп бе саше тъмно червено мекере си ти саше
UFO

2014.03.31 | 08:19

45
....Станишев - сбъркан, Ахмед Доган - изперкал в добрия смисъл на думата, Лютви Местан - оплетен, Волен Сидеров - изкукуригал, Росен Плевнелиев - Джак Никълсън в "Полет над кукувиче гнездо, Георги Първанов - кадърният Гоце, Пламен Орешарски - глътналият бастун Бъстър Кийтън, Николай Бареков.... Мда--От тези само Доган бил изперкал "в добрия смисъл на думата"
UFO

2014.03.31 | 08:19

43
Защо в този анализ, исках да кажа: Само за Доган ли намери "добрия смисъл" на думата? Защото днес има Рожден ден ли?

2014.03.31 | 08:19

44
Щом толкова много са му предлагали пари и той се прави на честната Марийка,със сигорност е вземал.Такива като него сме ги виждали многоооооооо.От къде пари за джипа на Пипи,а?

2014.03.31 | 08:19

42
ПРАВИ СЕ НА МНОГО ЧЕСТЕН,НО МУ ЛИЧИ ,ЧЕ НЕ Е.МАЙ ВОЛЕН ЩЕ СЕ ОКАЕ ПРАВ,ЧЕ Е ПОРЪЧКОВ И ТО СРЕЩУ ДОСТА СОЛИДНИ СУМИ.ТО ВОЛЕН ДО СЕГА КАКВОТО Е КАЗАЛ ИЗЛИЗА ВИНАГИ ВЯРНО.

2014.03.31 | 08:19

41
Много си тъп САШЕ,как ще казваш на Волен-изкукоригал,като точно ти си такъв,нито говора ти е говор ,нито умственният ти багаж,тъп си като слонски задник.

2014.03.31 | 08:18

40
Атакистчета, заради рубли Бялата Златка продаде и партията си и България. Така, че скриите се под масите
кур за герб

2014.03.31 | 08:18

39
атака премаза герб майка ви герберасти
XXL

2014.03.31 | 08:18

38
Borisoff не е объркан,той просто се е осрал и е омазан целия.Сега се чуди как да се измие,като му спряха кранчето.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини