Нинова: Обиди, флашки, пудели - през цялото време се дистанцирахме от този начин на "правене на политика"

  • 26 април 2024 12:59

  • 607
  • 6
© Булфото, архив

Обиди, флашки, пудели. Това беше емблема на цялото 49-то Народно събрание. През цялото време се дистанцирахме от този начин на правене на политика. Това каза на брифинг в парламента лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 826

Тя отчете свършеното от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в парламента през последните 9 месеца, което по думите  ѝ е „най-нормалното, което се прави в една парламентарна република“, каквато е България.

Петков отвърна на Пеевски: Не би посмял да ми каже тези неща, ако бяхме само двамата

„Не влязохме в договорки за постове, за регулатори и министерства, въпреки че се е случвало да имаме намеци и оферти за това“, посочи лидерът на социалистите.

"Маските започват да падат. Преди два дни падна маската на Елена Йончева и зависимостите от ДПС. Днес падна маската и на Ваня Григорова и зависимостите от ГЕРБ и Бойко Борисов", заяви на свой ред Георги Свиленски.

Ваня Григорова се регистрира в ЦИК за изборите: Гражданската енергия от местния вот ме обнадежди

По думите му Борисов работил за Ваня Григорова на изборите: "Днес Борисов предава избирателите си в София, като им казва ясно, че на местните избори е работил за Ваня Григорова, подкрепял е Ваня Григорова и тя му трябва в българския парламент, за да му бъде патерица". 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
607 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Аз

2024.04.26 | 22:16

6
И ще си останите в дистанса„„„„„„„„
Иванчо

2024.04.26 | 19:34

5
Копейкин го отсвириха, дано и вас ви няма в следващият парламент!Ще е голямо щастие!!!!!

2024.04.26 | 18:16

4
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
Биволица от Крушевица

2024.04.26 | 16:23

3
...................Нинова: Обиди, флашки, пудели - през цялото време се дистанцирахме от този начин на "правене на политика.................Еее - Корна. Много ти се искаше ама не те допуснаха както преди до далаверата с оръжията и за това си бЕсна като луда Крушовицка биволица.
unknown

2024.04.26 | 14:48

2
Когато не правиш НИКАКВА политика, е лесно да кажеш, че се дистанцираш...
Иво

2024.04.26 | 13:44

1
Кравешката шунда се прави на света вода не напита

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини