Борисов писа шестици на Лили, Ивелина и Томислав

  • 30 март 2014 18:24

  • 6342
  • 71
Борисов писа шестици на Лили, Ивелина и Томислав
© Булфото

"Днес не участвах пряко, но присъствах и слушах внимателно от страната на журналистите пресконференцията, която дадоха пред медиите Лили, Ивелина и Томислав. Поставих им отличен и на тримата, защото много точно определиха проблемите, които незабавно трябва да бъдат отстранени от управляващите, за да не ни спрат парите от ЕК по ОП “Околна среда”. Това написа преди минути лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г чрез личния си профил във Фейсбук.

По-рано днес Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник и Ивелина Василева обявиха на пресконференция, че за реализация на проектите по ОП „Околна среда” разплатените 1,5 млрд. лева за сметка на държавния бюджет, за сметка на българския данъкоплатец са под риск.

„Под риск са средствата, защото днес е краят на март и средствата не са възстановени. От друга страна, ангажимент, който има правителството, е те да бъдат плащани за сметка на бюджета и да не се прекъсват плащанията. Но ако до края на май средствата не бъдат разплатени от ЕК, преминаваме в процедурата на пълно спиране и замразяване на парите”, обясни Павлова.

По думите й, ако се реализира този сценарий, през пролетта на 2015 година, последната за усвояване, има хипотетичен шанс европейските средства да бъдат блокирани. „Това означава, че минимум 2 млрд. лева са под риск – тези 2 млрд. лева са средства, вече блокирани и невъзстановени за държавния бюджет, което с натрупване в този период, може да достигне драстична сума, с която да е „загробен” дефицитът на държавата”, допълни Павлова.

Тя посочи, че в над 50 града се реализира програма ОП „Околна среда” – „това са над 2 000 км разкопани улици и изкопи, градовете на практика са непроходими”.

„Политическата ситуация е нажежена, но ние сме длъжни при такава ситуация не само да алармираме, но и да предлагаме решения. Понеже става дума за стотици проекти и двата месеца до края на срока не са достатъчни – плоска финансова корекция е единственият изход – да се иска от ЕК финансова корекция. Бих счел за добра корекция – ако тя е под 5% - разход, който да е платен от държава”, каза от своя страна по темата бившият министър по еврофондовете Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Той изтъкна още, че предизборната кампания все още не е започнала и не трябва тя да бъде фокусирана върху случилото се в ОП „Околна среда”. Има теми, по които политическото разделение вреди на България, подчерта Дончев.

След като чу цялата пресконференция по темата, лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, ставайки от мястото си, похвали участниците с думите: "Отлично, дайте си бележниците!"

Последвайте канала на

Борислава Борисова
6342 71

Свързани новини

Коментари 71

Добави коментар
dyrt komunist

2015.04.16 | 10:27

71
Няма такава свиркаджийска медия, цял ден гледам мутрата на Б.Б. като водеща новина???????

2015.04.16 | 10:27

70
ББДА ОБЯСНИ КЪДЕ ПРАХОСА ОСЕМ МИЛИАРДА ЛВ ОТ РЕЗЕРВЕНИЯ СРЕБЪРЕН ФОНД

2015.04.16 | 10:16

69
гроб най-крадливата и чуждопоклонническа партия

2015.04.16 | 10:15

68
Попитали радио Ереван имат ли бъдеще комунистите. От радиото отговорили: „Миналото им ни е достатъчно.“

2015.04.16 | 10:15

67
Абе гробарите защо нямаха нищо против Пеевски ,като по тв7 всеки ден обожествяваха Бойко...Не им ли е минавали през тиквите ,че Доган и Боко са пърдяли в едно гърне ?

2015.04.16 | 10:15

66
Бойко всички на които подари кучета , разбра.ха че си кур.ва

2015.04.16 | 10:14

65
Атакисти искам да запомните добре думите ми!!!Много ви се радвам и още повече ще ви се радвам след изборите когато ще съберете едва 2,7 % гласове.Запомнихте го нали и да не сте аз помня и ще ви напомня и на вас ако се правите на разсеяни!!!
СТИГА КОМПРОМАТИ К. ДОБРЕВ

2015.04.16 | 10:14

64
Кой пусна новата лъжа за Томислав Дончев и тефтерчето на Златанов ? Ами това е познатият ни млад другар капиталист социалист Кирил Добрев. Познат още с криминалното си минало с куфарчето с марки и долари на границата на Калотина. И този младеж има наглостта да говори за морал. И то измислици и компромати пускани редовно в предизборните кампании. Да си спомним "костинбродските бюлетини" на Мая Манолова и Бареков. Младежът Кирил Добрев да каже как стана намлади години капиталист олигарх. Откъде тези пари ? Има ли общо с енергиината мафия ? Цинизъм е точно такива комунистически отрочета да говорят за морал. А най-отвратителното е ,че са компромати и лъжи. Да, това са опорните точки на Моника Йосифова. Но на тези измишльотини могат да се хванат само ромите и неграмотните пенсионери.
кур за герб

2015.04.16 | 10:07

63
този мюсюлманин от снимката трябва да гние в пандиза мутра проста

2014.03.31 | 12:50

4
От кой эатвор пишеш?
minko610

2015.04.16 | 10:04

45
----Б Борисов и ГЕРБ СА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ--КОЛКОТО И ДА ПЛЯМПАТ ТРОЛОВЕ РАЗНИ, ПОПЛЮВКОВЦИ ОПОРНО-ТОЧКОВИ .И КОЛКОТО ПО РАНО ВСИЧКИ ГО РАЗБЕРАТ, ТОЛКОВА ПО РАНО БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИ НОРМАЛНОТО СИ РАЗВИТИЕ---ПО ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ ----ГЕРБ се харесват от милиони ---/справка 9 поредни избори /// харесват ги хора с очи и уши---виждащи и чуващи за резултатите от само 3.5 годишното му управление----от доверието към него от страната, Европа и света---изразено с милиарди евро ......вложени в изграждането на България и приобщаването и към Европейските ценности ------- НЕ ГИ ХАРЕСВАТ-ХИЛЯДИТЕ СРИТАНИ МАФИОТИ УБИЙЦИ, БАНДИТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ВСЯКАКВИ - НЕ ГИ ХАРЕСВАТ---КОМУНИСТИ-ТЕРОРИСТИ И УБИЙЦИ, ТУРЦИ-ТЕРОРИСТИ И УБИЙЦИ ,ФАШИЗОИДИ- СИДЕРОВЦИ---ЗАПРАТЕНИ НЯКОГА ОТ ГЕРБ В ЪГЪЛА -. ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ХРАНИЛКИТЕ НА ДЪРЖАВАТА.....НЕ ГИ ХАРЕСВАТ, КЬОПЕК ГЯУРИТЕ НЕЩАСТНИ --ТАКИВА ПО СВОЙ ИЗБОР
кур за герб

2015.04.16 | 10:07

62
като много го харесва народа защо го изгони с камъни бе курво

2015.04.16 | 10:04

49
Три години го видяхме това спасение !Аман от спасители !Добре че ние по някакъв начин се спасяваме кой как може !Аре мерсим няма нужда !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини