Атанас Атанасов: БСП използва стара техника за разделяне на нацията

  • 20 ноември 2013 14:05

  • 2368
  • 7
Атанас Атанасов: БСП използва стара техника за разделяне на нацията
©

Правителството трябва да поеме ангажименти, за да се реши проблемът между България и Турция за преминаването на нелегалните бежанци на наша територия. Сегашното правителство е разкрачено в позицията си между подкрепата на ДПС и "Атака", затова е в безизходица по въпроса с бежанците.

"Представителите на правителството не смеят да отидат и да обяснят на местните хора за лагерите за бежанци, защото ги е страх, хората ще ги убият с камъни". Това заяви бившият директор на Националната следствена служба ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров в извънредното студио на Нова телевизия.

"Сегашната роля на бежанците се повтаря със ситуацията, която възникна по време на връщането на турците в България след Възродителния процес. Това са изпитани тактики на бившата комунистическа партия за разделение на нацията и противопоставяне на обществените групи", смята Атанасов.

"Нека хората от нашето поколение да се сетят как се отнасяше Западна Европа с нашите бежанци, които бягаха от комунистическия режим. Това правителство няма достатъчно подкрепа и не може да води диалог с гражданите", обяви Атанасов. Според генерала протестиращите, които не искат управляващите в момента са пред Народното събрание, а тези които ги подкрепят са пред президентството. Видно е също, че Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа ще се обединят при едни предстоящи избори. Топлата си връзка те демонстрират постоянно."

"Ако толкова иска г-н Бареков да присъства на Консултативния съвет при президента нека променят закона, а не да го нарушават. Ако искаме хората да спазват законите, нека и институциите да започнат да ги спазват", призова Атанас Атанасов.

Според него създаването на тези доброволни отряди, които шестват по улиците на София създават почва за връщане на репресивния апарат от времето на комунизма. Атанасов каза, че с новия закон за МВР се дава легитимност на тези структури.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2368 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Артилерист

2013.11.22 | 00:49

1
Бахти тъпио генерал ! По тъп и от мене ! Тоо е "пън" сос злоба оти не е на влас !
tetimone

2013.11.22 | 00:49

2
Ot vreme na vreme nqkoi svesten umen 4ovek saob6tava vajni istini i vednaga 4ervenite bol6evi6ki zombita izpadat v isteri4na omraza i zapo4vat da balvat otrovna pomiq.
обективен

2013.11.22 | 00:49

3
Дясна партия, която подкрепя протеста на КНСБ!!!! Къде по света дясна партия подкрепя пролетариата? А !!!!! Само и само "Реаниматорите" да дойдат на власт!!!! Хора, това е лицето на ДСБ!!!! И ние трябва да гласуваме за "новите и неопетнени" стари муцуни!

2013.11.22 | 00:50

4
gnom,pak lagesh kato dart deliormanski ciganin.Galko, tche na lagite ti se hvatchat glupavi sharani.

2013.11.22 | 00:50

5
Гноме,ти като стар служител на ДС и бивш член на БКП ги чаткаш тея работи Ама Ушев Бившо Ченге бивш Негър и Бивш Педераст Няма

2013.11.22 | 00:50

6
Ами вярно е за БСП ама то още си е БКП.Не напразно беше оня филм на Владо Въргала в който се говореше за заръката как да се овладява положението като се разделя народа по етноси и цветове.Гледах го пак на скоро и започнах да си мисля че скоро няма да има отърване от тези комунисти.

2013.11.22 | 00:50

7
За Операция Шменти Капели и аз го гледах и да ви кажа не видях кой знае какви разлики от филма и сегашната ситуация.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини