Атанас Атанасов: МВР покровителства контрабандата с цигари

  • 07 юли 2011 08:31

  • 3797
  • 5
Атанас Атанасов: МВР покровителства контрабандата с цигари
© Булфото

Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия членът на ръководството на ДСБ Атанас Атанасов.

Това, че при едни същи доказателства, две съдебни инстанции постановяват два коренно различни акта, не говори добре за съдебната ни система, допълни той.

Според него въпросът опира до тежко компрометирания Висш съдебен съвет (ВСС) и неговото структуриране.

От скандалите в последните години се видя, че във ВСС има тежък проблем с кадруването и не се прави нищо по въпроса, посочи Атанасов.

Съдебната система много тежко боледува, но никой не иска да хване скалпела, подчерта той.

Убеден съм, че оправдаването на Галеви от Кюстендилския окръжен съд е станало под давление и трябва да се разгледа въпроса с назначенията в този съд, защото „братята“ сътрудничеха на хора по най-високите етажи на властта, заяви Атанасов.

„Много шум за нищо“ нарече той вчерашната акция на МВР и допълни, че „явно под краката на министър Цветанов много пари“.

Случаите на полицейско насилие и злоупотреба с власт от страна на МВР са в изобилие и това е недопустимо, категоричен бе Атанасов Атанасов.

Явно, че днешният вътрешен министър е компрометиран, няма обществено доверие. Аз бих се изразил образно, защото той е човек с физическо образование - Цветанов и на ръце да започне да ходи по жълтите павета пред НС, той повече не може да вдигне общественото доверие, той го е загубил тотално за всичко това, което е направил, посочи Атанасов.

Ако Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа имаше капацитета и мъжеството да направи реформи, сега нямаше да се налага да се пълнят дупки в бюджета на МВР със съмнителни дарения. Разследването на контрабандата е задача на МВР, но хората са убедени, че тя е под покровителството на вътрешното министерство и по този начин се пълнят партийни каси, каза още Атанасов и допълни, че скоро ще излезе информация за покровителствана от МВР фирма, занимаваща се с контрабанда на цигари.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3797 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.04.26 | 13:54

5
Такива като Атанасов освен думата "оставка" друга нямат в речника си.Кой,той ли да стане вътрешен министър,че е много кадърен???
д-р Кука

2014.04.26 | 13:51

4
За съжаление Атанасов е абсолютно прав.Няма такава държава с такава ялова и прогнила съдебна система. Лошото е,че безмозъчни биологични единици като: lud са доста,та и за това цялата държава е на този ред.
lud

2011.07.10 | 03:23

1
towa gadno gnom4e pak se pojawi
!!!

2011.07.10 | 03:38

3
4ETI SI Za pIKAE6TIYA,PA SE WIJTE-NOSI SI 4A6A-PO-GOLYAMA-DA TI E PO-NAKEFENA DOGORE...
!!!

2011.07.10 | 03:26

2
4ETI SI Za pIKAE6TIYA,PA SE WIJTE-NOSI SI 4A6A-PO-GOLYAMA-DA TI E PO-NAKEFENA DOGORE...

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини