Атанас Атанасов: Ще съдя Цветанов

  • 09 юни 2011 14:22

  • 1619
  • 0
Атанас Атанасов: Ще съдя Цветанов
© Интернет

 Този път обаче настъпи мотиката, не може да остане без последствия това.

Това не е разказ в селската кръчма, а интервю на вътрешния министър. Аз имам едно име, а не шест апартамента. И ще си го защитя както подобава. Както го направих срещу Филчев, Бонев, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в и т.н.

Това обви на стената си в социалната мрежа Фейсбук бившият шеф на НСС и лидер на столичната организация на ДСБ ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров. Раздразнението му е следствие от публикувано днес интервю с министър Цветанов, в което обвинява генерала, че е пазел наркобоса Поли Пантев, и след неуспешния атентат срещу него отишъл веднага на мястото на стрелбата.

В интервюто Цветанов още твърди, че Самоковеца и Доктора са станали истински босове в мафията по времето на управление на Иван Костов.

Членове на ДСБ пък съзират, че скандалното интервю има връзка и с предстоящите само след дни вътрешни избори между кандидатите на ДСБ и СДС за излъчване на кандидат за кмет на София и президент. С твърденията си Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа играел подмолно за седесарите.

Последвайте канала на

1619 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини