Предварителен докалд на ДАНС за КСНС: Няма сериозен риск за националната сигурност

  • 20 ноември 2013 09:41

  • 1800
  • 1
Предварителен докалд на ДАНС за КСНС: Няма сериозен риск за националната сигурност
©

Към момента още няма риск за националната сигурност заради бежанската вълна. Това бил един от изводите в предварителния доклад на шефа на ДАНС Владимир ПисанчевВладимир Писанчев Владимир Писанчев е роден през 1963 г. в град София. Магистър е от СУ „Св. Климент. Документът е получен в парламента преди заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС) при президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното днес, пише в. "Труд".

Според запознати в доклада пише, че не може да се прогнозира как ще се развива ситуацията в следващите месеци. Голям процент от бежанците и нелегалните имигранти, но без да се споменава колко точно, искали да заминат за друга страна от ЕС. Единици били заподозрени във връзка с терористични организации. В документа отново нямало данни колко са принудително изведените от страната нелегално влезли хора, разказаха запознати с документа. За септември и октомври 136 били административните мерки срещу чужденци - тоест за толкова хора е поискано извеждане от страната. Колко от тях са я напуснали, нямало данни. В доклада на Военното разузнаване липсвал анализ на развитието на конфликта в Сирия. Акцентът в документите бил предимно върху мерките на Йовчев за реакцията на бежанската криза.

ЕК предупреди вчера Бълария и Гърция, че е незаконно принудително да връщат обратно влизащите през границите им сирийски бежанци. Миналата седмица вътрешният министър се похвали, че сме върнали 250 бежанци. Членове на КСНС допуснаха, че конкретните данни от ДАНС, военните разведки и вицепремиера Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола все пак ще бъдат дадени на място на заседанието. Вчера стана ясно, че лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г вероятно няма да отиде на сбирката заради операция. Соцлидерът Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на отново заяви готовност за диалог и с ГЕРБ, и с Реформаторския блок по теми, които изискват да се надскочи партийността.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1800 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
.;/

2013.11.20 | 15:12

1
Борисов се уплаши от заканите на бареков ,че няма да годопусне до заседанието на кснс и отиде на операция ,за да се оправдава с нея .Борисов ,народа ,не иска страхливци , а истински българи ,които ,дори и да умират ,трябва да имат воля за мъжество ,а не страх .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини