Цветанов: Трябваше да внимаваме повече със социалната сфера (обновена)

  • 02 март 2013 19:50

  • 10907
  • 38
Цветанов: Трябваше да внимаваме повече със социалната сфера (обновена)
©

Според министъра на вътрешните работи в оставка Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа управляващата партия може би е трябвало да обърне повече внимание и действително да отговори на очакванията на хората в социалната сфера - в сферата на доходите.

Това заяви той пред журналисти в Кърджали, при откриването на нов партиен офис за 6-годишнината от създаването на местната структура. "Но разберете, че нямахме възможност това да го правим, защото трябваше да се придържаме към тази финансова стабилност, която дава възможност за повече инвестиции за България", заяви Цветанов. Той коментира, че през последните месеци диаметрално противоположни партии от различни политически европейски семейства са се обединили срещу ГЕРБ - Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Целта им била да запазят статуквото "за което всички казват, че те не са го създавали и не са участвали в него", уточни Цветанов.

Не пожела на никой български гражданин да е на мястото на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и сложната ситуация, в която се намира. Относно протестите в страната, Цветанов бе категоричен, че те трябва да бъдат мирни, без провокации и опити за противопоставяне между полиция и гражданско общество. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа прогнозира не по-малко от 20 хиляди гласа за ГЕРБ в област Кърджали на предстоящите парламентарни избори, припомняйки, че на предишните парламентарни избори през 2009 г. броят им е бил 18 хиляди.

Цветанов също посочи, че от ГЕРБ не водят приятелски огън по президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
10907 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар

2013.03.04 | 05:16

38
Уважаеми властоимащи, властта е отговорност! Спрете веднага да се държите сякаш това е някаква лотария и който печели - ПЕЧЕЛИ! Кога ще разберете, че ние искаме да гласуваме за умни и отговорни хора и очакваме точно това - интелект и отговорност! Ние не сме тото топки! Не сме тука за да ви правим вас богати! Така драпате за тая власт все едно е конкурс за красота, а не тежест и отговорност, каквото би трябвало да бъде. "част от народа" - част ама от тая част със замъците на Халкидики, а не от тая част с 3стайната панелка и непосилната сметка за ток...не че има нещо лошо да си богат - просто богатите точно в момента нямат належащи проблеми, а пък както знаем "сития на гладния не вярва"! Хора предлагам ви да започнем по ред на номерата да ги изправяме пред народен съд, щом институцията ни е безсилна! Един няма осъден - един да има другите вкупом ще станат честни и почтени!
справедливост няма за богатите!

2013.03.04 | 05:15

37
Дори и да не бяха обърнали внимание ГЕРБ на социалната сфера,само да бяха вкарали в затвора Доган,Масларова, Мургина,Станишев,Кобурга и Костов и щяха да са любими на народа.Няма справедливост и не важи закона за богатите,е това е проблема!Човек като види,че се наказват тези изедници и лъжци,ще се свие и хляб и лук ще яде,но ще трае!А сега и ГЕРБ са за затвора!
123

2013.03.04 | 05:15

36
Вижда се че всички партии (без АТАКА)защитават монополите защото те ги финансират за да са на власт.Дори и президента изказва мнения с които подкрепя монопола защото ако започнело одържавяване чуждестранните инвеститори щели да напуснат страната.Само че г-н Президент има сектори за които не може да няма одържавяване и ако сте истински родолюбец може да вземете пример от други държави в ЕС като например Франция където енергетиката не е на 100% частна собственост.Не мога да ви разбера как си противоречите като казвате че българите не произвеждат достатъчно за да им се вдигнат доходите а вие и другите партии направихте ли така за да промените това.Как може да стане това.Като не строите само магистрали а и заводи в които хората да могат да работят и да произвеждат стоки са българския пазар.Вместо да мислите как само да си пълните джобовете направете така че по многото запустели български поля пак да се садят домати,краставици,картофи и още земеделски култури с което ще задоволим пазара и цената на тези продукти ще падне за да могат хората да си ги позволят.Винаги могат да се намерят хора които да обработват земите поради голямата безработица в страната.Само трябва да има желание от ваша страна и добра работа на държавните администрации по райони.Нека държавата да си влезе в ролята и да подпомогне животновъдството така ще паднат и цените на месото.Ако направите няколко неща които народа иска като да одържавите ЕРП-тата ,златодобива,монопола върху горивата и спомогнете за развитието на земеделието и животновъдството и се сложат мита на вносните стоки за да се купуват българските хората ще могат да се оправят и със заплатите които получават в момента и вие ще бъдете запомнени с добро.НЕКА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ДА ПОМИСЛЯТ КАК ДА ПОМОГНАТ НА ХОРАТА!!!
!!

2013.03.03 | 23:16

20
През следващите избори -който подкрепи предателите и експлоататорите от ГЕРБ -все едно че застава против собственият си народ.......

2013.03.04 | 01:52

35
Тези гробари отдавна не крият, че са против народа си- не им ли четеш злобните коментари- те защитават политиците, вместо своите сънародници. Но нищо, нека си помечтаят до изборите, че тяхното скъпоценно божество ще управлява отново. След това ще се скрият в дупките, от които са изпълзяли,тези противни гадини и няма да се налага да им четем досадните коментари.

2013.03.03 | 23:16

19
АМА ВИЕ НЯМАТЕ НАРОД БЕ ДРУГАРЮ, ВИЕ СТЕ БЕЗРОДНИЦИ. НАЛИ ВИДЯХМЕ ВАШИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА ПРОТЕСТИТЕ? ОКОЛО 50 ХИЛЯДИ ДУШИ. КАК СТЕ ПЕЧЕЛИЛИ ИЗБОРИ ДОСЕГА? ТРЯБВА ДА ВИ РАЗСЛЕДВАТ И В ПАНДИЗА.
ники

2013.03.04 | 01:04

34
некъдърници
Димитър

2013.03.03 | 22:23

3
Ти пък си много кЪдърен! Малоумник прост!

2013.03.04 | 01:03

33
Боже до къде стигнахме, Министъра на Вътрешните работи да коментира сферата на колегата си и после се чудим защо сме на това дередже .Вижте как е в Германия-всеки човек там е тесен специалист в дадена област тук е точно обратното при нас всеки човек е "специалист по всичко ""и накрая никакви постигнати резултати както на микро така и на макро ниво !Срамота г-н Цветанов не се излагайте с подобни изказвания които директно рефлектират върху остатъка от вашето реноме !

2013.03.04 | 01:02

32
Без коментар Просто един идиот
сик

2013.03.04 | 01:02

31
А, добър ден!
фхпрл

2013.03.04 | 01:02

30
Трябваше ......... . И баба ми ако беше мъжка щях да и викам дядо.

2013.03.03 | 23:19

29
А, добро утро Цецо!Ами то май всичко от там изби!От безпаричие!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини