Журналист: Денков не е изпълнител на поръчки

  • 02 декември 2023 12:29

  • 932
  • 6
Журналист: Денков не е изпълнител на поръчки
© Bulphoto/архив
Слушай новината Слушай новината

Николай Денков не е изпълнител на поръчки, виждам едно лидерство в тежка ситуация. И трябва да си дадем сметка, че на фона на Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София., например, този кабинет е дрийм тийм. Това правителство е по-добро от предишните – в това няма никакво съмнение. Това коментира в студиото на БНТ журналистът Петко Георгиев. 

Според него ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не са в комфортна позиция, защото трудно може да обясни как би могъл да тръгне на коалиционно поведение с политик като Пеевски. 
Георгиев смята, че не се случва регламент в отношенията между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП-ДБ, защото тогава игрите се случват много по-лесно. Но образът на млади деца, които батковци ще трябва да учат е несъстоятел, още повече че никой няма полза от такива управленци. 

Борисов: Благодарение на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС завърши третият проект за модернизация на армията

Журналистът акцентира и върху Бюджета, към който има съвсем различен подход, какъвто не сме виждали досега.

Префокусирането върху доходите – това досега не сме го виждали. Дали ще е успешен този подход – ще видим, но той формулира по един съвременен начин проблема. Другото добро впечатление, което му прави, е един модерен подход във философията на инвестиране в човешкия потенциал, лансиран от социалния министър. Сега е нужно да има механизъм и воля той да бъде доведен до реализация. България не се отказва от спазването на общоприети правила, но по начин, който ще ни позволи да влезем в еврозоната в най-близко време, смята той. 

Петко Георгиев посочи, че според него местните избори са превърнали „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ в истински реален конкурент. И те затова са големият дразнител, защото започват да се превръщат в реален политически играч, за разлика от „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
932 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
съни

2023.12.02 | 20:23

6
просто умен човек
рая

2023.12.02 | 16:03

5
Твърде уравновесен и умен човек за нас в БГ-то! Не го заслужаваме този човек! И поради това негодниците се правят, че не го разбират и се упражняват на простотия, която е само и единствено тяхна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2023.12.02 | 15:06

4
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto
Тенев

2023.12.02 | 14:03

3
Дали?

2023.12.02 | 12:53

2
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto
ееее

2023.12.02 | 12:40

1
тоя трябва да получи допълнителен бонус от козяк, добра бибитка е направил

Добави коментар

Водещи новини