Журналист: Къщичката на управляващите е крехка, но се крепи

  • 22 ноември 2023 18:04

  • 289
  • 4
Журналист: Къщичката на управляващите е крехка, но се крепи
© БТВ

Крехката къщичка на управляващото мнозинство се крепи, въпреки че ще продължи да изглежда нестабилна. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ журналистката Велислава Попова по повод серията от трусове в управляващото мнозинство след протестите срещу БФС.  

Ако има някакви цели, които си заслужава да постигне сглобката, това са Шенген и еврозоната, добави тя.

Къщичката не е каменна, защото между политическите сили няма споразумение. Промените, за които се говори, като например тези в регулаторите и антикорупционната комисия, не се случват. Реформите, за които беше създадена тази сглобка, не се случват. Институциите, които не са реформирани, не могат да разградят модели като тези на ГЕРБ и на ДПС, посочи Попова.

До момента управляващите не са свършили нищо, но не трябва да забравяме, че можеше и да е по-лошо, заяви политологът Стойчо Стойчев.

Кольо Колев за сглобката: Мишоците тичат в колелото, за да хванат сиренце

По-добро да не се постига нищо, отколкото резултати, които са в грешната поска. Действията на правителството гарантират да няма такива резултати в геополитическо и цивилизационно отношение. Въпросът е да се гарантира минимумът, под който не можем да паднем, посочи политическият анализатор.

Избирателите на тези партии искат те да се карат и да се мразят постоянно. Техните избиратели не се чувстват като еднородна смес и не искат техните представители да дса еднородна смес. Ако всички вървят в една посока, избирателите ще се усъмнят силно какво точно се случва, коментира още Стойчев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
289 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.11.23 | 00:23

4
И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> mub.me/bluex
Ужас какво е това грозилище

2023.11.22 | 18:34

2
тук и пластичните хирурзи за безпомощно
да бе

2023.11.22 | 18:42

3
Напротив , това е тяхно дело.Учили са се на нея.

2023.11.22 | 18:29

1
Не са много гнусливи , когато ще се делкат пари.

Добави коментар

Водещи новини