Ситуацията в община Елин Пелин е овладяна

  • 26 юли 2024 22:07

  • 945
  • 3
Ситуацията в община Елин Пелин е овладяна
© Булфото

Ситуацията в община Елин Пелин е овладяна, потвърдиха за БТА от пресцентъра на Общината. Вчера там се взриви склад за фойерверки и пиротехническа техника. Отменено е и частичното евакуиране на жителите на село Гара Елин Пелин.

Остава в сила частичното бедствено положение в града и селата Гара Елин Пелин и Нови хан. 

Евакуираните хора в община Елин Пелин могат да се върнат по домовете си, каза пред журналисти в село Гара Елин Пелин главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев. Електричеството в района ще бъде възстановено днес, каза още главният секретар на МВР. Той призова за търпение настанените в спортната зала в Елин Пелин. 

Главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев за взривовете: Вероятно се касае за човешка небрежност

Последвайте канала на

Константин Тодоров
945 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.07.27 | 00:48

3
Какво точно сте овладели? Насила заключихте хората в салона на училището. Изпратихте безполезни съобщения по глупавата американска система. Снимахте се по всичките телевизии с мисирките. Докарахте всичките бутафорни военни модули, които обаче трябвало да се пазят от пиратки. Цялата армия и полиция стоите като истукани два дена пред новогодишна заря.
ii ------------------------

2024.07.27 | 00:13

2
Аз съм психо лайняра мирослав блажев Катила от Севлиево , дето пиша тук в сайта глупости по цял ден. Иначе, си духам на циганите и радикалния турчин Ахмед Муса в Ловешкия затвор
Иван Пачеджиев.

2024.07.26 | 23:40

1
след като изгоря всичко ситуа ията е овладяна,нещастници

Добави коментар

Водещи новини