Д-р Даниела Дариткова: След изборите е нужно стабилно управление и правителство, което да заработи още от първия ден

  • 26 март 2021 15:20

  • 275
  • 4
Д-р Даниела Дариткова: След изборите е нужно стабилно управление и правителство, което да заработи още от първия ден
© ПП ГЕРБ

Аз съм горда, че съм водач на такава листа. В годините всички ние много работихме, натрупахме безценен опит. Постигнахме добри резултати както за Златоград, така и за цялата Смолянска област. Разчитам на подкрепата на златоградчани и се надявам отново да имаме възможност да работим за региона. Това заяви водачът в листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е пред жители на Златоград.

В срещата заедно с нея участваха кандидатите за народни представители Недялко Славов, д-р Красимир Събев, Екатерина Гаджева, Мария Семерджиева, Денислав Костов. Кметът на Златоград Мирослав Янчев ги представи като хора с богат опит, които многократно са подкрепяли общината във всички нейни сфери на дейност.

„Времената са изключително трудни и сложни, епидемията не е преминала. Затова държавата трябва да има стабилно управление. След изборите трябва да се състави правителство, което да заработи още от първия ден. Не е времето сега за експерименти от начинаещи политици“, каза д-р Дариткова.

По думите й социолозите дават предимство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, но е много важно преднината да е голяма, за да продължи пътят на България в същата посока - инвестиции в пътната и ВиК-инфраструктура, в по-чиста природа, в саниране на сгради, в подобряване на здравеопазването и социалните дейности.

„Отново с приоритет е образованието, защото само по този начин младото поколение ще е готово за бъдещите предизвикателства“, подчерта водачът на листата.

Според представителя на Златоград в нея - Недялко Славов реализираните проекти в общината и областта са впечатляващи. “Всички ние сме помагали за тяхната реализация, но в основата стои инициативата на кмета. В инфраструктурата, опазването на околната среда, в образованието и здравеопазването усилията си заслужават, защото животът на хората става по-добър. Повярвайте, с тези хора работим в перфектен екип. Те винаги са били съпричастни с проблемите на Златоград“, посочи Славов.

„Надявам се, че с активност на тези избори и с добри резултати за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще направим така, че и за в бъдеще да привличаме инвестиции. След изборите ние ще продължим да работим, а постиженията идват - когато се работи в екип. Никой сам не е в състояние да направи нещо грандиозно, ако не сме сплотени и единни. Считам, че само високата избирателна активност ще дадат представителност на изборните резултати. Осигурени са добри условията по секциите за гласуване. Просто убедете вашите близки да излязат да гласуват“, призова Славов.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на се срещнаха и с жителите на златоградското село Старцево.

 

Novini.bg
275 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Teresaa18

2021.04.10 | 03:54

4
­­В­­­и­­­ж­­­т­­­е­­­ ­м­­­о­­я­т­­­а­­­ ­т­и­­­й­н­­­ ­­­п­­­у­т­­к­а­ ­-­ ­W­W­­W­­­.­­B­­­G­­1­­7­­.­­­C­­­L­U­­B­
Д-р Менгелена Дариткова, депутат

2021.03.26 | 16:31

3
След изборите е необходимо правителство, което веднага да разследва гейберастките престъпления до ефективни присъди и бързо изпълнение.
бобчо

2021.03.26 | 15:31

2
алоо гнусотиьо ,тия приказки ги слушаме 10 години ,гербаджийски лакардии
приказки от чекмеджето

2021.03.26 | 15:25

1
Дълго време ще се чистят герберастите, внедрени във всички етажи на властта, но и това ще мине .

Добави коментар

Водещи новини