Андрей Новаков: Какво ли не се случи за 5 години! Само извънземно не дойде пред ЕП

  • 25 април 2024 14:12

  • 1415
  • 2
© Фейсбук

Евродепутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна разказа пред NOVINI.BG пред какви предизвикателства е бил поставен.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 820

Дали заради COVID или не за него 5 години са били като 5 месеца. Той разказа как не е имало полети, как се е изисквало PCR, ваксини, необичайни неща.

"Видяхме пандемия, инфлация, война, мигрантска криза, само извънземно не е дошло да кацне тук пред входа на Европейския парламент (ЕП)", заяви Новаков, но поясни: “Струва ми се, че уроците обаче са научени”.

Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна разказа за военната си служба. Спомни си с умиление как е решил, ако не дай си боже се наложи, да си даде живота за България. Той сподели пред NOVINI.BG как независимо от службата всяка сутрин в зелени тениски облечени всички правят лицеви опори, пият чай от еднакви чаши, ядат еднакви закуски от салам със сирене. С гордост той сподели, че там е създал приятелства истински. И със задоволство разкри как след това вече заплатите са различни и изрази надежда скоро тази закуска да е по – богата.

Новаков разказа и как е живял като тираджия и защо го е направил. Той изрази надежда нещата да се променят и тираджиите да живеят по–добре.

Андрей Ковачев: На България ѝ трябва стабилно правителство

Българският евродепутат разказа и колекцията си от самолети в кабинета му, която NOVINI.BG ви е показвала. Той си спомни, че всеки един макет на самолет е подарен от бивш военен летец, прекарал над 10 000 часа на него.

На въпрос какво му взе ЕП, Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна със сълзи на очи разказа как е пропуснал първата дума на дъщеря си, закъснял е за първия ѝ рожден ден, прочел е много приказки по телефона, изпял е много песни по телефона. “Не търся съжаление обаче”, сподели той, "но знам, че ще ми се наложи да отговоря един ден на въпроса защо съм избрал ЕП".

За това какво би казал на българите, за да излязат да гласуват на 9 юни, Новаков заяви, че е редно да изпратим в ЕП някой, с който ще се гордеем, ако не искаме да следваме, а да диктуваме.

 

 

Последвайте канала на

Галя Георгиева
1415 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.04.25 | 16:25

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
Аква

2024.04.25 | 16:22

1
Толкова простотии натворихте в европарламента, че нямам думи. Вървете си и не повтаряйте.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини