Първан Симеонов: Борисов излиза на плюс. Всички се борят за любовта му

  • 26 април 2024 09:26

  • 1297
  • 4
Първан Симеонов: Борисов излиза на плюс. Всички се борят за любовта му
© Bulfoto

Епизод от предизборната надпревара и демонстрация на сила – така политологът Първан Симеонов от "Галъп интернешънъл болкан" разчита отстраняването на председателя на парламента Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети и с гласовете на ПП-ДБ.

"Това е демонстрация на сила. ПП-ДБ са в отбранителна позиция и това е проява на сила, в която е малко спорно получава ли някаква печалба от това да се събере с "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", ИТН и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е."

За политолога свалянето на Желязков е "огледален образ на онова, което беше направено с Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са" и което "постигна обратен ефект – стегна, мобилизира привържениците на ПП, вместо да ги изпрати по пързалката надолу".

Ако на изборите през юни ПП-ДБ са трети или четвърти, както подсказват социологически данни, това е съвсем нова политическа ситуация. Тогава е възможно ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и различни други формации да помислят за по-спокойно договаряне помежду си. Това обаче би било грешка, смята Симеонов.

По думите му, от друга страна за ПП-ДБ ще бъде "сладка роля" за останат известно време в опозиция.

"В България има три големи групи гласоподаватели. Едната е на ПП-ДБ, която понякога греши във високомерието си и надценява способностите си. Другата е тази на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, която най-вероятно се опиянява от настоящия момент, в който натриват почти всеки ден носи на ПП-ДБ. Има и една трета група, която си търси стопанин. Част от нея гласува за "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", част от нея вероятно ще гласува за Григорова, а част от нея може би утре ще гласува за нещо на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на."

Начинанието на Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на според Първан Симеонов може да се тълкува и като "предварителен вариант" на президентския проект, "което с този попътен вятър да тръгне напред, по-скоро да отъпче пътека".

Митов: ПП-ДБ търси кризисен PR, за да излезе от темата с пуделите, пачките и митниците

"ПП успяха по някакъв странен начин, заради специфичния си стил, който дразни много хора, понякога на чисто антропологическо ниво, успяха по неподозирано бърз начин да настроят всички срещу себе си. Понякога даже партньорите им от ДБ трудно ги понасят", коментира Симеонов в предаването "Преди всички".

В момента всеки рита ПП и това прекаляване може да доведе до обратен ефект, допълни той.

Както и да изглеждат изпрани ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, това са 4 години непрестанни политически опити моделът, свързан с тях, да остане малко по-назад. Много голяма национална фрустрация е 4 години да има много сериозни опити за промяна и тя да не се случва, подчерта политологът. Той нарече "грамаден преход" официалното излизане на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с напред.

"Отново сме в още от същото. Все си говорим дали ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с може да излезе напред официално. Това винаги е бил въпросът. (…) И това е идеално удобна позиция за Борисов, защото има и двете врати отворени, балансира – той винаги е имал едно балканско крило и едно либерално, прозападно крило и когато няма тези два крака, му е било неудобно. Най-тежките моменти са били когато остане само на балканския си крак. Сега всички се борят за любовта му. Какво по-добро за Борисов! Със сигурност Борисов излиза на плюс от всичко."

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1297 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Говнелия Импексова

2024.04.26 | 09:37

1
аз от десетилетия се боря за любовта му, да ми го яко тури с 200 барабар с мъдята, ама ББ се по хрупкави и фиданки налита като христинчето бобокова позната още като мата хари!!
объркАл си се

2024.04.26 | 10:26

4
За любов никой не се бори, всички се борят за нощното шкафче.

2024.04.26 | 10:24

3
Който се бори, си мисли, че и другите са като него.;D

2024.04.26 | 09:38

2
Не си Първан Симеонов, а си Първан Борисов.

Добави коментар

Водещи новини